Kuppersbusch

Kuppersbusch zult u zich afvragen!? In Duitsland behoort het merk al jaren tot de grote en bekende designmerken in het rijtje van Miele en Siemens. Met een bestaansgeschiedenis van 140 jaar heeft het bedrijf haar sporen verdient met vele innoverende producten en functionele design oplossingen voor de keukenmarkt. Uiteraard altijd met het stempel “made in Germany”, waarmee een hoge kwaliteit wordt gegarandeerd. Kuppersbusch begeeft zich op het niveau van Miele maar prijstechnisch ligt het daaronder, een interessant alternatief voor een ieder die waar voor zijn geld wil.

Individuele uitstraling van ovens Kuppersbusch

Vernieuwend in design en functionaliteit kenmerkt deze Duitse leverancier van hoogwaardige inbouwapparaten. In 1973 bedacht het bedrijf al de ökotherm katalysator voor fornuizen en ovens. Sindsdien zijn vele baanbrekende ontwikkelingen beloond met tientallen prestigieuze prijzen zoals de red dot award en de German design award. Sinds lange tijd kunt u, door kenners gezien als een van de beste oplossingen in de markt, een combi stoomoven van professionele kwaliteit aanschaffen.

Assortiment

Stomen zoals dat door de profis wordt gedaan. Het oven assortiment biedt alle mogelijkheden die u als consument zou kunnen wensen. Combimagnetrons, compacte ovens, inbouw koffiemachines, stoomoven en grote 90 cm ovens. Al in 2013 liep Kuppersbusch voorop met het individualiseren van de look en feel van haar ovenlijnen. De ovens zijn volledig uitgevoerd in wit of in zwart glas. Bij veel merken is deze uitstraling in de loop der jaren overgenomen. De mogelijkheid om een greep in verschillende materialen en kleurstellingen te verkrijgen geeft een extra dimensie die past bij de keukentrends. Een aangename verbetering waarmee u uw zicht apparaten een persoonlijke touch kunt geven.

Het aanbod in deze grepen heeft deze aanbieder in de laatste jaren aanzienlijk uitgebreid. Fraaie grepen ingelegd met hout, steen, zilver chroom, koper en zelfs swarovski kristallen. De grepen zijn ook weer te verkrijgen voor uw keukendeuren en laden waardoor er een harmonieus beeld ontstaat.

Inductiekookplaten van Kuppersbusch

Zeker de moeite waard zijn ook de inductiekookplaten van Kuppersbusch. Het fraaie aanbod kent vele mogelijkheden waarbij uitstekende technieken zorgen voor optimale prestaties. Ook hier is veel aandacht besteed aan design en individualisering. De zgn raatvormige inductiekookplaten maken een kookplaatindeling naar wens mogelijk. 1 van mijn favorieten is de inductiewok. Deze inductie kookplaat met een holling voor de wokpan heeft een ongekend vermogen waarmee elektrisch wokken het wokken op gas evenaart. De matte zilvergrijze inductiekookplaat kan in voorkomende gevallen een sieraad zijn voor uw aanrechtblad.

Nieuwe gaskookplaat en downdraft welkome aanvulling voor uw keuken

Kuppersbusch biedt met haar nieuwe gaskookplaat GMS 9751.0E stevige concurrentie met de gaskookplaten van ATAG. Deze 88 cm brede kookplaat op een RVS onderzijde is een ware streling voor het oog. Vooral de minimale RVS onderzijde met de gietijzeren pannendragers en de elegante bedieningsknoppen maken deze kookplaat tot een “must have” . De gasbranders hebben een krachtig vermogen waarbij de 5.0 Kw van de wokbrander er boven uitsteekt. De opstelling van de gasbranders op de kookplaat bieden de gebruiker de mogelijkheid de pannen optimaal te plaatsen.

Werkbladafzuiging

Ook Kuppersbusch heeft het belang van een werkbladafzuiging onderkent. In navolging van Bora Basic en Novy One komt het merk met een oplossing waarbij de afzuigkap in de kookplaat is verwerkt. Deze inventieve techniek wordt steeds meer in keukens toegepast. Niet voor niets heeft Bora in korte tijd een grote groep consumenten aan zich weten te binden. Het ontbreken van een hinderlijke afzuigkap aan de muur of aan het plafond biedt vele esthetische voordelen.

Met deze laatste ontwikkelingen biedt Kuppersbusch een meer dan volwaardig assortiment aan inbouwapparaten waarmee u goed uit de voeten kan. Laat u zich eens verassen door dit Duitse merk als u overgaat tot de aanschaf van nieuwe inbouwapparaten.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here