Het merk ATAG is een pionier op het gebied keuken inbouwapparatuur. Al decennialang wordt dit merk geroemd om zijn bijzondere innovaties, fraaie design en uitstekende kwaliteit. De Matrix lijn van ATAG past helemaal binnen dit profiel. U kunt kiezen uit drie prachtige designlijnen van zeer gebruiksvriendelijke keukenapparaten die u zullen ondersteunen tijdens al uw culinaire inspanningen. Welkom bij ATAG Matrix, daar waar design en functionaliteit elkaar aanvullen, ondersteunen en versterken.

Design van ATAG Matrix

De Matrixlijn van ATAG is tijdloos, stijlvol en geeft uw keuken een zeer luxe uitstraling. Het design sluit volledig aan op diverse keukenstijlen en past uitstekend bij zowel een modern, landelijk als een industriëel keukendesign. Dat is één van de redenen waarom het Matrix design zo bijzonder is. Grofweg kunt u kiezen uit drie basisstijlen.

Matrix RVS

Roestvrijstaal is volledig ingeburgerd in de wereld van keukendesign. Het geeft een keuken een duurzame en professionele uitstraling. Door de lichte kleur van het geborstelde grijs onstaat er een reflectie van lichtinval wat een ruimtelijk en opgeruimd effect geeft. RVS is eenvoudig te onderhouden met een zachte, vochtige doek en een specifiek RVS schoonmaakmiddel dat meestal op olie gebaseerd is. Dit dunne olielaagje beschermt het roestvrijstaal en zorgt ervoor dat er geen hinderlijke vingerafdrukken zichtbaar zijn.

Matrix Black Steel

Black Steel is de spannende, donkere tegenhanger van roesvrijstaal. Ook deze coating heeft een geborsteld uiterlijk maar dan in een zwart accent. Van een afstandje oogt het materiaal egaal, klassiek en strak. Van dichtbij ziet u het subtiele profiel van het geborstelde karakter. De donkere accenten zorgen voor een naadloze aansluiting op de rest van uw keukendesign. Black Steel Matrix gaat volledig op in het totale design van uw keuken.

Matrix Grafiet

Grafiet geeft uw keuken een zacht karakter en werkt in perfecte harmonie samen met zowel een klassieke als een moderne uitstraling. De grafiete afwerking van de ATAG Matrix lijn is matzwart van kleur en de handgrepen zijn van massief metaal. Dit geeft uw inbouwkeukenapparaten een luxe aangezicht en het laat zien dat modern design ook uitstekend samengaat klassieke of landelijke keukenstijlen.

ATAG Matrix inbouwapparatuur

ATAG is van oudsher een Nederlandse voorloper op het gebied van inbouwapparatuur voor de moderne keuken. En hoewel die moderne keuken er in 1967 heel anders uitzag dan vandaag de dag, introduceerde ATAG in die periode de eerste inbouwgaskookplaat. Inmiddels is er een ruime keuze aan apparatuur voor uw inbouwkeuken en binnen het uitgebreide aanbod van ATAG treft u ongetwijfeld datgene aan waar u naar op zoek bent: Hoogwaardige inbouwkeukenapparaten die u ondersteunen tijdens uw culinaire inspanningen en u bijstaan met allerlei handigheden die een praktische meerwaarde hebben.

Functionaliteiten Matrix oven

ATAG heeft verschillend inbouwovens binnen de Matrix serie. Uiteraard de traditionele ovens. Alhoewel, echt tradioneel mogen wij ze eigenlijk niet noemen. Alle Matrix inbouwovens zijn prachtig, zeer praktisch en multifunctioneel. U profiteert van verschillende ovenfuncties, nog meer automatische programma’s én diverse extra functionaliteiten die de ATAG ovens zo bijzonder maken.

Geheugenfuncties, speciale ingebouwde schoonmaaksystemen (Aqua Clean of Pyrolyse systemen) en diverse verwarmingsmethoden. Deze verwarmingsmanieren zijn óf specifiek voor een bepaald type Matrix inbouwoven óf u kiest voor een combinatie van twee of drie verwarmingsmanieren in één oven. Bijvoorbeeld een combinatie van oven met geïntergeerde magnetron. Maar u kunt – onder andere binnen de Black Steel lijn – ook kiezen voor een 3-in-1 oven. Zo kunt u voor een bereiding door middel van een oven, magnetron of een stoomoven kiezen. Dat maakt een ATAG inbouwoven wel heel compleet natuurlijk.

Functionaliteiten Matrix kookplaat

Inbouwkookplaten van ATAG zijn eveneens compleet en maken perfect onderdeel uit van uw kookruimte. U hebt keuze uit drie formaten: 60, 75 of 90 centimeter breed. U kunt dus altijd kiezen voor de meest optimale en praktische oplossing voor uw keuken en die past binnen uw mogelijkheden en uitsluit op uw specifieke wensen.

De gaskookplaten van 75 en 90 centimeter zijn overigens voorzien van een speciale wokbrander en alle kookplaten hebben A+ branders. De vlammen van deze branders zijn nauwkeurig regelbaar waardoor u sneller en efficienter kookt. Ook zijn ze uitgerust met thermische beveiliging. Zodra de vlam dooft door bijvoorbeeld een tochtvlaag, dan wordt onmiddelijk de gastoevoer naar de betreffende brander afgesloten.

Matrix warmhoudlade

Binnen de ATAG Matrix inbouwlijn kunt u kiezen voor een heuse warmhoudlade. Echt zo’n handig inbouwapparaat waarvan u misschien denkt dat het een overbodige luxe is. Waarschijnlijk hebt u gelijk maar wat is dit een handig item voor de hobbykok.

Lekker lang tafelen en optimaal en in alle rust genieten van een heerlijke maaltijd met voorverwarmde borden. Uw eten blijft langer op de juiste temperatuur. Ook als u meerdere gerechten op tafel zet en u iets warm wilt houden terwijl u de laatste hand aan een (bij)gerecht legt, dan biedt de warmhoudlade dé oplossing. De ATAG warmhoudlade is overigens ook goed te gebruiken als u uw gerecht met behulp van slow cooking wilt bereiden of indien u versneld wenst te ontdooien.

Matrix vacumeerlade

De culinaire mogelijkheden die vacumeren u biedt, winnen steeds meer terrein en raken ook meer ingeburgerd in de thuiskeukens. Door vlees en/of groente in speciaal plastic te vacumeren kunt u gebruikmaken van sous-vide kooktechnieken voor een langzame garing in uw ATAG stoomoven. U zult versteld staan van de sublieme smaak die u hiermee creëert.

Mocht u eten over hebben of u wilt producten langer bewaren, ook dan biedt de vacumeerlade van ATAG uitkomst. Door het luchtdicht verpakken blijven uw ingrediënten of overgebleven eten langer houdbaar. Een zeer duurzame aanwinst voor uw keuken dus.

Overige Matrix inbouwapparatuur

Binnen de ATAG Matrix serie vindt u ook prachtige design afzuigkappen. Deze zijn verkrijgbaar voor luchtafvoer naar buiten of door middel van recirculatietechniek. De ATAG afzuigkappen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

ATAG Matrix Black Steel biedt ook een koffiemachine die volledig geïntegreerd wordt in uw keuken. U kunt kiezen uit 13 verschillende koffiefuncties, waaronder espresso en latte macchiato. Ook is de inbouw koffiemachine geschikt voor zowel koffiebonen als voorgemalen koffie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in