Home Achterwanden

Achterwanden

RVS achterwand

Een RVS plaat als achterwand in uw nieuwe keuken

Een RVS achterwand voor de keuken bied vele voordelen. Naast dat deze achterwand zeer betaalbaar is oogt deze ook nog eens prachtig. En wist u dat de keuken met RVS ook groter oogt? De achterwand is eenvoudig te reinigen zodat vet geen probleem meer is. In dit artikel bespreken we alle voor en nadelen van een RVS plaat
glazen achterwand

Een glazen achterwand in de keuken is praktisch in gebruik en staat erg mooi

Een glazen keuken achterwand oogt zeer strak en luxueus en is bovendien ook nog eens heel prettig in het gebruik. Het schoonmaken van een glas achterwand is eenvoudig. Ook de prijs van een achterwand in glas is tegenwoordig erg aantrekkelijk. Mooie prints achter glas passen in de keukentrend van 2016. In dit artikel de voor en nadelen op een rijtje gezet. Leer alles over glas.
wandtegels keuken

Wandtegels kiezen voor de nieuwe keuken achterwand

Wandtegels in de keuken ouderwets of juist weer heel modern? De tegels in de keuken komen steeds meer terug dankzij de vele keuzemogelijkheden die de klant nu heeft. Ook de kwaliteit en de voegen worden steeds beter waardoor het makkelijker is om ze schoon te maken. In dit artikel nemen we u mee in de wereld van de tegels.