Home Kranen

Kranen

Water dispensers van Dornbrachtvideo

Kokend heet water in een handomdraai met de Water dispensers van Dornbracht

Wil je in je keuken het gemak ervaren van kokend heet water binnen een seconde? Dat kan dankzij een slimme innovatie van Dornbracht. De Duitse kranenfabrikant heeft namelijk water dispensers ontwikkeld voor de succesvolle...
douchekraan keuken

Een douchekraan in de keuken is niet alleen praktisch maar ook stijlvol

Een goede douchekraan die past bij de stijl en afwerking van je keuken is onmisbaar in elke keuken. Omdat de kraan dagelijks wordt gebruikt is het belangrijk dat het model van goede kwaliteit is...
kokend water kraan

Kokend water kraan van Quooker, Floww en Franke vergeleken!

Kokend water kranen zijn in opmars en niet voor niets. Een kopje thee zetten direct uit de kraan, wie wil dit nu niet. Merken zoals Quooker, Floww en Franke hebben mooie kranen op de markt gebracht. Wij hebben ze voor u getest en op een rijtje gezet. Welke kokend water kraan komt in uw nieuwe keuken?
RVS kranen

Duurzame RVS kranen voor in de keuken of de badkamer

Wanneer je op zoek bent naar een badkamer- of keukenkraan van hoge kwaliteit dan kun je kiezen voor RVS kranen. Deze zijn vaak erg duurzaam en gaan daardoor ontzettend lang mee. Hierdoor wordt er...
insinkerator kokend water kraanvideo

Met de Insinkerator 3 in 1 kokend water kraan kan je alles

De nieuwste trend op het gebied van kokend water kranen zijn de 3 in 1 kokend water kranen, hierdoor heb je zowel warm, koud als 98 graden stomend heet gefilterd water uit 1 kraan....
Keukenmengkraan

Keukenmengkranen zijn er in vele soorten en maten, welke is geschikt?

Een keukenmengkraan is de blikvanger in uw keuken. Helaas zijn mengkranen niet goedkoop en bezuinigd men er al snel op. Immers de goedkope kranen ogen hetzelfde als een dure kraan. Maar bezuinig niet teveel op uw mengkraan want dat zou wel eens een miskoop kunnen worden. In dit artikel leggen we u uit waar u op moet letten.
Damixa keukenkraan

Met een Damixa keukenkraan haal je Deense kwaliteit en stijl in huis

De Damixa keukenkraan word in Denemarken gemaakt. Damixa is een Deense keukenkranenproducent en ontwikkeld kwalitatief zeer goede kranen. De modellen hebben een prachtig design. De Deense ontwerpers hebben 2 visies, gebruiksgemak en design. Damixa heeft voor iedereen een keukenkraan omdat zij namelijk zowel het lage segment als het hoge segment bedienen. In dit artikel leggen we alles uit over deze Deense fabrikant.
Grohe blue

Met een Grohe red, blue en duo haal je kokend, gekoeld en bruisend water...

Op de website hebben we al veel kranen van Floww en Quooker behandeld maar nog niet de prachtige kranen van Grohe. Grohe heeft met de serie red en blue 2 prachtige lijnen. Grohe behoort met deze twee kranen tot het topsegment. Wat is het verschil tussen deze twee kranen en wat zijn ongeveer de prijzen. In dit artikel leest u het allemaal.
waterkranen

Welke waterkranen zijn er allemaal voor de keuken te verkrijgen?

Vroeger was het aanbod aan waterkranen zeer beperkt. Tegenwoordig ziet de consument de bomen door het bos niet meer. Zoveel kranen voor de keuken dat het soms lastig kiezen is. De heet water kranen worden ook steeds populairder al zijn ze nog wel steeds aan de prijs. In dit artikel leggen we de verschillende waterkranen uit.
floww pure 3video

Gekoeld en kokend water uit 1 kraan?! Floww Pure 3 – Quooker : 2-1

Op Keuken Prijs kunt u al een heel wat informatie vinden over kokend water kranen. Wel nu is er ook de 4 in 1 kraan van Floww. Deze kraan tapt niet alleen gewoon koud water maar filtert dit water ook nog eens een keer. Uiteraard kunt u uit de kraan ook warm en heet water tappen.
Franke kokend water kraan; gemak dienst de mens!

Franke kokend water kraan; gemak dienst de mens!

De Franke kokend water kraan biedt zowel de optie aan om kokend, warm als koud water te leveren. Bovendien bespaart deze je veel tijd, moeite en zelfs geld. Beschikbaar in verschillende modellen kan het systeem ingebouwd worden in je plint of via een aparte boiler werken. Met de Franke Pro filter erbij is het hele systeem bovendien compleet onderhoudsvrij.
Quooker Fusionvideo

Met de Quooker Fusion en Flex heb je direct kokend water uit de kraan

Even snel een kopje koffie of thee zetten? Even snel heet water in de pan voor een gerecht? Dat kan nu met de Quooker Dusion heet-water kraan. De heet-water-kranen worden steeds populairder in de keuken en dat is niet voor niets. Het is gemakkelijk en ze worden steeds goedkoper. Lees alles over de bekendste kraan van met merk Quooker.
topbrewer koffie kraanvideo

Topbrewer; Koffie, thee, en koud water uit een kraan getapt

Naast de warmwater kranen zijn er nu ook koffiekranen. U denkt, koffiekranen? Jawel, de Topbrewer levert lekkere koffie direct uit de kraan. Is het nu een must have of een duur luxe apparaat? En hoe smaakt de koffie nu uit dit wonderlijke apparaat? Wij hebben deze onder de loep genomen, bepaald u zelf of dit in uw nieuwe keuken komt.