Home Afzuiging

Afzuiging

mooiste afzuigkappen

De 8 mooiste afzuigkappen voor de inrichting van uw nieuwe keuken

Afzuigkappen zijn er in alle soorten en maten. Ze hebben allemaal een functie, het afzuigen van kookluchtjes. Afzuigen doen alle apparaten natuurlijk wel, daar zijn ze voor gemaakt. Maar welke afzuigkap is nu een ware aanvulling voor uw keuken? Het design van de afzuigkap word steeds belangrijker. Wij hebben een top 8 samengesteld van de mooiste afzuigkappen in 2016.
PlasmaMade filters

PlasmaMade filters voor een écht frisse lucht in de keuken

PlasmaMade filters bieden de oplossing voor keukens die geen afvoerkanaal naar buiten hebben. Het filter van PlasmaMade neemt de geur en het vet wat vrij komt weg. Het heeft tevens de functie om pollen te filteren. Deze mooie uitvinding komt van Martin van der Sluis die ook de Pittcooking uitgevonden heeft. In dit artikel alles over het PlasmaMade filter.
Gutmann

Een GUTMANN afzuigkap is uniek, aantrekkelijk en onvervangbaar

De producten van GUTMANN zijn uniek, aantrekkelijk en vooral onvervangbaar. Een afzuigkap of unit van dit merk is dan ook een lust voor het oog. De techniek van de afzuigkappen is werkelijk fenomenaal en zal in elke keuken prima zijn werk doen. In dit artikel gaan we verder in op de apparatuur van deze fabrikant. Lees mee en overtuig uzelf.
afzuigkappen

Alles wat u over de aanschaf van afzuigkappen moet weten

Wat is een nieuwe keuken zonder een goed afzuigsysteem? We kunnen er niet meer zonder. Waar we vroeger nog een raampje open deden tijdens het koken, zijn tegenwoordig de eisen op een hoger plan...