Welkom bij de imposante en grootse designlijn van het inbouwkeukenapparatuur merk ATAG en wel bij de MAGNA lijn! Prachtig design met sublieme functionaliteiten die uw culinaire inspanningen stap voor stap ondersteunen met praktische handigheidjes en opperst gebruiksgemak. ATAG Magna biedt u een breed assortiment aan keukenapparaten die uitblinken in zowel prestaties als uitstraling. Deze designlijn draagt met recht de naam Magna.

ATAG Magna overtreft

Het woord Magna wil zeggen dat het net allemaal wat grootser is dan groots. Denk bijvoorbeeld aan de overtreffende trap van uitdrukking Cum Laude. Wanneer iemand cum laude slaagt, dan slaag je met een gemiddelde 8. Magna cum laude wil zeggen dat je slaagt met een gemiddelde van 8,5. Dus net even wat beter. Magna komt uit het Latijn en betekent ook grote.

Magna design

Dat ook het design van de Magna lijn van ATAG inherent staat aan grootsheid komt vooral door subtiele details waardoor een weergaloos lijnenspel ontstaat. ATAG beschikt namelijk over diverse inbouwkeukenapparatuur die allemaal op dezelfde hoogte en in dezelfde lijn hun eventuele bedieningspaneel of tiptoetsen hebben. Dit verbindt het aangezicht en maakt het een samenhangend geheel.

Magna combineren

Alle ATAG apparatuur sluit naadloos op elkaar aan. Niet alleen qua design maar in een aantal gevallen ook op het gebied van functionaliteit. Deze innovatieve design apparatuur kan op punten worden gemixt en gematcht.

ATAG Magna apparatuur

Al decennia lang is ATAG vooruitstrevend in design en functionaliteit. Zo waren zij een van de eersten die de inbouwkookplaat op de markt introduceerde in de zestigerjaren. Vanaf dat moment specialiseerde ATAG zich voornamelijk op het gebied van inbouwapparatuur. Om keukenapparaten zoveel mogelijk te integreren in het hart van ieder huishouden: de keuken.

Magna kookplaten

De werkbladkookplaten van ATAG onderscheiden zich niet alleen door het gebruik van hoogwaardige materialen. Hoewel best benadrukt kan worden dat dit gebruik de uitstraling enorm complimenteert. Het zijn met name de kleine details die het design zo bijzonder maken. Bijvoorbeeld het feit dat aanwezige draaiknoppen van massief metaal zijn. Of dat de pandragers bestaan uit gietijzer van het meest hoogwaardige niveau. Overigens, de fronten van afzuigkappen binnen de Magna designlijn zijn in hetzelfde glas uitgevoerd als de ovens en onderplaten. Hierdoor ontstaat een naadloze aansluiting op het bijzondere design.

Ook heel bijzonder zijn de Magna kookplaten met zowel inductie als een gaswokbrander. Er is sowieso een zeer ruime keuze. ATAG heeft maar liefst meer dan twintig typen Magna kookplaten in het assortiment. Geen twijfel dat u een kookplaat vindt die exact aan uw specifieke eisen en/of wensen voldoet.

Magna ovens

De Magna inbouwovens van ATAG zijn pareltjes om te zien en groots in prestaties. Wederom met recht een onderdeel van deze grootse productlijn. Er zijn diverse verwarmingsmethoden en u kunt ervoor kiezen om deze te combineren in één multifunctionele inbouwoven. Maar u kunt uw ovenkeuze ook uitbreiden met specifieke additionele functies (zie Overige Magna apparaten).

De Magna inbouwovens worden allen geïntegreerd in uw keuken en stralen luxe en technisch vernuft uit door, onder andere, het strakke design TFT touchscreen of TFT display. Qua prestatie steekt hij echt ook boven het maaiveld van de inbouwoven-markt uit. Tien of elf ovenfuncties is het minimale aantal voor de Magna serie en ieder type oven heeft tientallen automatische programma’s. Het kost misschien even wat tijd om u goed in te lezen en bekend te raken met alles dat ATAG u biedt, maar dat is investering die zich dubbel en dwars zal terugverdienen qua gebruiksgemak.

Magna koelkasten

Koel- en vriescombinaties van ATAG zijn er in een standaard opstelling. Vrieslades onder en koelruimte boven. De Magna serie biedt u echter ook een mogelijkheid om de opstelling zelf te bepalen. Hiervoor kiest u een separate koelkast en separaat vriesgedeelte. Hebt u bijvoorbeeld altijd ruimte tekort in uw koelkast? Binnen de Magna lijn kunt u er eenvoudig voor kiezen om een extra koelgedeelte in uw keuken te integreren. De eventuele vriezer kunt u dan bijvoorbeeld naast uw koelkast plaatsen of geheel los te koppelen van uw keuken. Doordat er sprake is van een volledige integratie sluit iedere opstelling naadloos aan op uw keukendesign.

Magna Overige apparaten

ATAG biedt naast “standaard” keuken inbouwapparatuur ook van die aanvullingen waarvan u zich zult afvragen of deze echt wel noodzakelijk zijn. Nou, waarschijnlijk niet maar wat een plezier als u hebt besloten om ze toch te laten plaatsen. De luxe, het gemak en het voordeel dat u ermee bereikt is werkelijk ongeëvenaard.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een warmhoudlade. In deze ruimte kunt u borden voorverwarmen, gerechten op temperatuur houden, producten ontdooien en deeg laten rijzen. Ontzettend handig en zodra u eenmaal het gemak van een warmhoudlade hebt ervaren. zult u zich ongetwijfeld afvragen hoe u het ooit zonder hebt kunnen doen.

Zo ook een vacumeerlade. In eerste instantie waarschijnlijk ook geen apparaat dat absoluut onmisbaar is in een particuliere keuken. Toch zult u er ontzettend veel plezier van ervaren. Bij vacumeren wordt voedsel luchtdicht verpakt in speciale (herbruikbare) plastic zakken. Gevacumeerde gerechten kunt u samen met een stoomoven (ook van ATAG natuurlijk) of pan heet water, langzaam laten garen. Hierdoor blijven niet alleen de smaak maar ook vitaminen en mineralen optimaal behouden. Ook op het gebied van duurzaamheid is de ATAG vacumeerlade een uitkomst. U kunt bereid en onbereid eten langer bewaren wanneer dit gevacumeerd is.

De Magna koffiemachine sluit naadloos aan bij al uw andere Magna inbouwapparatuur en maakt zo volledig geïntegreerd deel uit van uw design keuken. Met een veelheid aan koffiekeuzes wordt uw koffiebeleving tot een ongekend niveau gebracht. Favoriete keuzes kunnen worden opgeslagen en gekoppeld worden aan een specifiek profiel of individuele gebruiker. Voor een optimale voedselveiligheid is de melkthermoskan uitneembaar en te bewaren in een (ATAG) koelkast.

Hoewel het technisch gezien natuurlijk niet valt onder de categorie keuken inbouw apparatuur, is de accessoirelade wel ongelooflijk handig en sluit, ook hij, naadloos aan in het ultieme design van de ATAG Magna serielijn. Super handig om roosters of bakplaten netjes op te bergen en goed binnen handbereik te houden. Weer een onomstotelijk bewijs dat de Magna productlijn van ATAG bestaat uit een groot(s) assortiment van aanwinsten voor uw keuken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in