Berghoff pannen staan voor kwaliteit, innovatie en design

0
6664
Berghoff pannen

Het internationale merk Berghoff staat voor kwaliteit, innovatie en design. Wereldwijd is Berghoff in meer dan 25 landen actief en het merk blinkt uit in kook- en keukengerei dat tot de absolute top van functioneel design behoort. Berghoff pannen bevestigen deze uitstekende reputatie en brengen je kookervaring tot nieuw hoogtepunt.

Kwaliteit van Berghoff pannen

Als je de design pannen van Berghoff ziet, dan valt het direct op dat je hier niet met doorsnee pannenseries te maken hebt. De hoge kwaliteit straalt er als het ware vanaf. Het RVS is van hoogwaardige kwaliteit en de bodem van de pannen is opgebouwd uit drie lagen. Dit garandeert een optimale warmtegeleiding wat er voor zorgt dat de gehele inhoud van de pan gelijkmatig wordt verhit. Een goede doorgifte van energie zorgt er ook voor dat de bereidingstijd korter is en dat het sudderen op een laag pitje, gelijkmatiger verloopt. De inhoud zal hierdoor minder snel aankoeken. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan kun je de pannen met een zachte spons afwassen. De pannen kunnen uiteraard ook worden afgewassen in de vaatwasmachine. De handvatten zijn prettig vast te houden door hun ergonomische vorm. Dit is niet alleen plezierig maar draagt ook bij aan veiligheid tijdens het koken

Innovatie van Berghoff

De innovatieve, award winnende, ideeën van Berghoff vallen regelmatig in de prijzen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de gepatenteerde pannendeksels voor onder andere de Berghoff downdraft pannen. Prijzen op het gebied van functioneel design worden overigens niet alleen gewonnen door de pannen, ook andere keukenhulpjes van Berghoff blinken uit op dit gebied.

Berghoff design pannen

Naast het feit dat pannen van Berghoff uiterst functioneel zijn en het plezier en gemak tijdens het koken verhoogt, zien ze er ook super mooi uit. Ondanks een strakke vormgeving zijn de pannen zeker niet alleen bedoeld voor een industriële of minimalistische keukenstijl. Ook in een romantische of landelijke keuken, komen de designpannen van Berghoff prima tot hun recht. Juist omdat de vormgeving strak is, kun je dit tijdloze design in iedere keukenstijl toepassen. Berghoff pannensets complimenteren iedere keuken en elk fornuis.

Berghoff pannensets

Uiteraard heeft Berghoff meer dan alleen downdraft pannen. Binnen de collectie Berghoff pannen tref je kwalitatieve kookpotten voor iedere warmtebron. Er zijn verschillende series verkrijgbaar die ieder hun eigen specifieke design hebben.

Manhattan

Een strak maar toch landelijk design serie pannen. De 10 delige Manhattan serie heeft net even een andere uitstraling dan andere kookpannen. De deksels zijn vooral opvallend met hun glazen doorkijk en brede handvatring op de deksel. Deze pannen zijn voorzien van een antiaanbaklaag. De pannen zijn voor ca 239 te koop op Bol.com

Comfort

De cool touch handgreep van de Comfort serie maakt het dat ook deze pannen geen standaard design hebben. Zij onderscheiden zich omdat deze grepen net iets hoger zijn dan de grepen op andere pannen. Het roestvrijstaal is mooi glimmend, zilver van kleur en de glazen deksels geven goed zicht op de inhoud. Deze mooie 12 delige pannenset koop je al voor 239 euro op Bol.com.

Berghoff pannen voor alle warmte bronnen

Of je nu op gas, inductie, keramisch, elektrisch of halogeen kookt, de pannen van Berghoff kunnen worden gebruikt. Hierbij moet wel worden vermeld dat je voor koken op inductie er altijd ervoor moet zorgen dat de onderkant van de pan volledig vlak is. Mocht je de pannen dus op een andere warmtebron dan inductie hebben gebruikt, zorg er dan voor dat je zeker weet dat de onderkant van de pan nog volkomen vlak is. Met name als je de pannen ook op een gasfornuis hebt gebruikt, dan heb je waarschijnlijk nieuwe pannen nodig. Een gevolg van koken op gas is namelijk dat het vuur er in de meeste gevallen voor heeft gezorgd dat de onderkant enigszins krom getrokken is. Dit kan een minimale kromming zijn en wellicht niet met het oog waarneembaar of makkelijk te voelen.

Testen van pannen voor inductie

Je kunt dit testen door een dun papier op een volkomen gladde ondergrond te leggen en de pan hier op de drukken. Vervolgens draai je de pan en beweeg je hem. Indien het papier scheurt, dan is de onderkant waarschijnlijk niet meer helemaal vlak. Je kunt deze pan dan niet meer op een inductiekookplaat gebruiken zonder beschadigingsrisico te lopen. Maar ja, het is geen straf om nieuwe Berghoff pannen te moeten aanschaffen…

Speciale downdraft pannen

Indien je een kookplaat met een geïntegreerde afzuiging hebt, dan heeft Berghoff speciale downdraft pannen. Deze zijn bij uitstek geschikt voor Bora kookplaten of andere inductiekookplaten waarbij de afzuiging geïntegreerd is in het werkblad. De deksels van deze pannen zijn zodanig vorm gegeven dat de kookwasem naar beneden wordt geleid. Dit komt omdat er een uitsparing aan de zijkant is gemaakt dat als een ventiel werkt. Op Werkbladafzuiging.nl koop je deze pannen welke ook nog eens vaak in de aanbieding zijn.

berghoff

Veilig koken

Het ventiel aan de zijkant zorgt er niet alleen voor dat kookluchten makkelijk worden afgevoerd, het helpt je ook bij het afgieten van kookvocht. Omdat je goed grip hebt op een dichte deksel is het afgieten ook een stuk makkelijker en veiliger te doen. Je hoeft immers het deksel niet meer schuin op de pan te houden. Deze pannen kun je natuurlijk ook op andere kookplaten gebruiken.

Berghoff pannen kopen

Zodra je hebt besloten om nieuwe pannen aan te schaffen waarmee je jarenlang vooruit kunt, dan is Berghoff een uitstekende keuze. Er zijn ook verschillende aanbiedingen waarbij je diverse soorten pannen van één bepaalde stijl kunt aanschaffen. Vaak geldt ook dat hoe meer pannen er zich in een aanbieding bevinden, hoe meer voordeel je hebt. Dus bij een aanbieding van zeven Berghoff pannen, betaal je minder dan wanneer je te pannen individueel zou aanschaffen. Bij een 10- of 12-delige pannenset is dit voordeel per pan nog groter.

Kortom, ben je toe aan nieuwe kookpannen? Kies een Berghoff pannenserie en ga een jarenlang en veilig kookgemak tegemoet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in