Italiaanse keukens en badkamers van kwaliteit merk Boffi

1
6091
Boffi keukens spa

In samenwerking met andere erkend en internationale ontwerpers heeft Boffi onder andere een uitgebreid keukenprogramma opgebouwd. Duurzaamheid, kwaliteit, productkennis, ergonomie en de filosofie van Boffi staan hierbij hoog in het vaandel. Hiermee is het Italiaanse keukenmerk al meer dan 70 jaar marktleider op dit gebied. Hoe is het merk ontstaan? En wat voor soort keukens heeft dit merk? Waar worden de keukens onder andere verkocht?

Geschiedenis Boffi

Pier Boffi is de oprichter van het merk, welke staat voor onder andere keukens en badkamers. Dit deed hij in 1934, welke hij samen met zijn zoons verder uit heeft gebouwd. Het is een familiebedrijf dat al meer dan tachtig jaar bezig is met het verbeteren van diensten. Sinds 2010 verkoopt het Italiaanse merk ook garderobekasten.

Ontstaan van de ontwerpen

In samenwerking met diverse ontwerpers komen de ontwerpen tot stand. Denk aan topontwerpers als Joe Colombo en Piero Lissoni. Colombo heeft in 1963 de minikeuken ontworpen. Deze wordt nog steeds verkocht. Een ander voorbeeld is het greeploze model Xila. Deze is ontworpen in de jaren vijftig, maar heeft een tijdloos karakter. Daardoor is deze keuken nog steeds hedendaags en geliefd onder klanten.

Omschrijving van de keukens

Het merk wordt omschreven als een combinatie van verschillende onderdelen, zoals vakmanschap, maatwerk en technologische ontwikkelingen. Alle elementen sluiten feilloos op elkaar aan en kunnen worden afgestemd op individuele behoeftes en ruimten. Boffi onderscheid zich door moderne, maar toch tijdloze keukens die zich onderscheiden van standaardmodellen. Wanneer je de website bezoekt, zal je zeker opvallen dat Boffi een heel uniek assortiment biedt. Daarnaast worden de keukens tot in detail afgewerkt en worden de mooiste materialen toegepast.

Modern in combinatie met houten elementen

Een voorbeeld van een typische Boffi keuken is de moderne keuken in combinatie met houten onderdelen. Dit voorbeeld is een modern kookeiland met witte en grijze kleuren. De roestvrijstalen afzuigkap is boven het eiland gemonteerd. Aan het kookeiland is een eetgedeelte gemonteerd. Het blad hiervan is van afgelakt hout. Door deze twee materialen te combineren, wordt er mooi contrast gecreƫerd.

Systemen

Een groot kookeiland? Of een inbouwsysteem voor de keuken? Boffi heeft het. Zeker wanneer je een uniek design wilt, zit je met dit merk goed. Of je nou voor wit, modern of juist voor hout gaat. Bovendien kun je ook kiezen uit diverse apparatuur. Ga je voor een kookplaat? Of voor gasbranders? Alle apparatuur kan zorgvuldig bij elkaar worden gekozen. Bij de verkooppunten in Rottermdam of Amsterdam kan een passend advies worden gegeven.

Verkooppunten

Onder andere in Rotterdam is een Boffi studio (Rotterdam) gevestigd. Hier wordt onder andere alles gepresenteerd op het gebied van badkamer, garderobe en keukensystemen. Andere verkooppunten waar Boffi verkocht wordt vind je in Amsterdam. In Amsterdam is dit Dis Studio. Op de website van Dis Studio kun je een kijkje nemen in het lookbook en inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken. Hier zal je zien dat ruimtelijkheid ook een belangrijke rol inneemt. Of breng een bezoekje aan een van de dealers.

1 REACTIE

  1. Belachelijk dure keukens. Kwaliteit laat sterk te wensen over. Het design is inderdaad mooi, maar voor dat geld kan je 2 andere keukens kopen en nog steeds geld overhouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in