Uw nieuwe keuken kopen kan beter en veel goedkoper?!

0
2441
goedkoper keuken kopen

Een keuken koopt u misschien maar 2-3 keer in uw leven. U kunt rustig stellen dat u in die paar keer nooit een ervaringsdeskundige kunt worden! Toch is de aanschaf van een keuken eigenlijk veel belangrijker dan het vervangen van uw auto. Niet alleen maakt u er meer gebruik van, maar een keuken moet ook nog eens veel langer meegaan. Helaas wordt u door heel veel keukenbedrijven ook op die manier benaderd. U bent onkundig, onwetend en deze bedrijven gaan ervan uit dat ze u nooit meer terug zien. Klinkt wat hard, maar het is de realiteit. In de regel (zeker bij de grote ketenbedrijven) betaalt u teveel en krijgt u te weinig. Te weinig aandacht, te weinig voorlichting, te weinig keuken (ontwerp) voor teveel geld. Met de hulp van de keukenexpert gaat u dat voorkomen.

Beter keukenontwerp, mooiere keuken en lagere keuken prijs met de keukenexpert

U begint in de oriëntatiefase, het uitzoeken van wat u nu eigenlijk echt mooi vindt. Keukens krijgen uw aandacht, u ziet ze bij buren, vrienden en familie. U leest woonbladen en wellicht weet u de weg op internet al goed te vinden. U bepaalt min of meer welke stijl, uitvoering, materialen en apparaten in uw toekomstige keuken wenst. So far so good. Op enig moment gaat u zich oriënteren  (In Nederland bij gemiddeld 3 zaken) door keukenzaken af te lopen. U laat bij enkele zaken een keukenontwerp maken waar vaak direct al een prijs aan wordt gehangen. U “profiteert” van een mooie actie. “Keukens voor half geld” , “montage voor 1 euro” “gratis LED kleuren tv”.  U zult gelokt worden door dit soort acties, kortingen en promoties. Alles met  de illusie dat u veel minder betaald, meer krijgt en dat u een goed zaak doet. Maar is dat ook zo?

Laten we u eerst welkom heten in de wereld waar niks voor niks gaat, kortingen en gratis door u zelf betaald worden. Lees u wordt belazerd! Oeps, dat klinkt hard maar het is de realiteit van de ketenbedrijven. Laat we maar zeggen dat de prijzen eerst dusdanig verhoogd worden dat er daarna van alles weggeven kan worden. U betaalt dus zelf voor de TV of de reis die u krijgt. Per saldo wordt er nog steeds veel verdiend. Een bedrijf als Mandemakers (o.a. keukenconcurrent, keukenloods, keukenkampioen, brugman, grando) verdiend zijn geld niet door weg te geven, nee door exorbitante marges en dito bonussen. Prima, zolang u maar krijgt waar u recht op heeft. Ook hier geldt een andere interesse en belang. Wordt uw belang wel goed gediend?

Een keuken koopt u voor minimaal 15 jaar, neemt u dan genoegen met niet goed genoeg?

Wanneer komt u er achter dat uw keuken niet goed genoeg is? Precies op het moment dat u al een handtekening heeft gezet. Hoe belangrijk is het dat u geïnformeerd over de juiste inbouwapparaten? Hoe belangrijk is het dat uw nieuwe keuken past in uw huis? Hoe belangrijk is het dat alle ergonomische en functionele aspecten aandacht hebben gekregen? Hoeveel teveel wilt u betalen?

Juist, het is heel belangrijk omdat U uw keuken in de eerste (gemiddelde in Nederland ligt hoger) 15 jaar niet gaat vervangen. U er dagelijks in staat te werken! Ergernissen over een niet functionele en ergonomische keuken dus minimaal 15 jaar blijven.

Bent U toe aan een nieuwe keuken en wilt u een goed doordacht keukenontwerp waarbij u alle aandacht krijgt die nodig is om tot een mooi ontwerp te komen?. Wilt u een keuken waarbij u betaalt voor wat u krijgt, geen nep acties, nep kortingen maar een echte reële prijs?

Maak dan gebruik van “de keukenexpert”. Vakmensen die uw belang onderkennen en er voor zorgen dat u de komende 15 jaar in een keuken kunt werken waar u elke dag plezier van heeft.

Wat kan de keukenexpert voor u betekenen?

De keukenexpert is een initiatief van vakmensen uit de keukenwereld. Wat kunt u verwachten van de keukenexpert.

  • U heeft al een offerte en een keukenontwerp. De keukenexpert kijkt mee naar het ontwerp en kan voor u de prijs uit onderhandelen. Het resultaat is vaak een beter keukenontwerp voor een lagere prijs. De keukenexpert werkt o.b.v. no cure no pay of voor een vast tarief.
  • U heeft nog geen keukenontwerp en geen offerte. Tegen een vaste prijs van € 295,00 nemen wij u heel veel werk uit handen. U bezoekt alleen heel gericht de keukenzaak die uw keuken gaat leveren. Het bespaart u heel veel tijd en een hoop ergernissen. Het resultaat een uitgedacht keukenontwerp tegen een scherpe prijs!

Wilt u verder geïnformeerd worden over de mogelijkheden met de keukenexpert? Neem dan hier contact op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in