Met de Insinkerator 3 in 1 kokend water kraan kan je alles

0
3298

De nieuwste trend op het gebied van kokend water kranen zijn de 3 in 1 kokend water kranen, hierdoor heb je zowel warm, koud als 98 graden stomend heet gefilterd water uit 1 kraan. Dat betekent dat je op elk gewenst moment water op de juiste temperatuur hebt. Het verkort de tijd van het voorbereiden van een maaltijd omdat je niet meer hoeft te wachten op kokend water voor het koken van je gerechten zoals pasta, rijst aardappelen en of groenten of het voorbereiden van je warme dranken en soepen. De Insinkerator, oftewel de 3 in 1 kokend water kraan bied het gemak en snelheid die je nog niet eerder hebt ervaren in je keuken.

Ook een kopje thee klaar zetten is nu een kwestie van een kraan openzetten en klaar. Nooit is het gemak in de keuken zo groot geweest als wanneer je gebruik maakt van een 3 in 1 kokend water kraan. De aanbieder Devana biedt op haar website mooie betaalbare 3 in 1 kokend water kranen aan en geeft daarbij een uitstekende service voor installatie. Wil je weten of de Insinkerator wat voor jou is? Lees dan gauw verder.

Insinkerator 3 in 1 kokend water kraan

De Insinkerator 3 in 1 kokend water kraan is vrij nieuw op de markt maar krijgt steeds meer bekendheid bij de Nederlanders. Het biedt veel voordelen en past helemaal in de moderne keukens van vandaag de dag. Het is de nieuwe trend in de keukenwereld en iedereen die je erover spreekt is laaiend enthousiast. Maar wat biedt het precies voor extra’s voor jou? Lees hieronder mee en laat je wegwijs maken in de wereld van de 3 in 1 Kokend water kraan.

Insinkerator 3 in 1 kokend water kraan

Verschillende temperaturen

De 3 in 1 kraan geeft zowel koud, warm als kokend gefilterd water. Het maakt dus niet uit voor welk doeleinde je het water nodig hebt, je kunt het meteen tappen. Of je nu kokend water nodig hebt voor je warme dranken of juist een glas koud water wilt drinken, het is mogelijk met dezelfde kraan. Ook een flesje babymelk is zo klaargemaakt. En wat dacht je van het afspoelen van je vieze vaat, zoals aangekoekte ovenschalen en pannen? Met een hete kraan is dit zo gebeurd en kan de afgespoelde vaat mee in de vaatwasser. De Insinkerator is hiermee erg tijd besparend en het zorgt ervoor dat je efficiënt gebruik maakt van je tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders zijn zich bewust van de gemakken van deze kraan en je ziet daarom in steeds meer keukens de 3 in 1 kokend water kraan.

Schoner water

De 3 in 1 kokend waterkraan van Insinkerator filtert het water. Het zorgt ervoor dat de kalk in het water gereduceerd wordt en gefilterd wordt. Hierdoor is het water milder en zacht waardoor het veel beter smaakt. Water drinken is gezond, maar niet iedereen houdt van de soms harde smaak van kraanwater. Door de 3 in 1 kokend waterkraan heb je schoner water waardoor je eerder kraanwater zult drinken. Het water is immers zuiver en smaakt veel beter dan normale kraanwater. Het bespaart je dus ook nog eens de kosten van het kopen van mineraalwater.

Betaalbaar

Veel bekender dan de 3 in 1 Kokend water kraan is de Quooker. Veel keukens zijn al uitgerust met een Quooker en wie het niet in de keuken heeft kent het wel van de reclames die vaak voorbij schieten op de televisie. De Quooker is een extra kraan op je aanrecht die je enkel en alleen voorziet van heet water. Afgezien van de voordelen die de 3 in 1 kokend water kraan op het gebied van gemak en verscheidenheid biedt, is de Quooker ook veel duurder dan de Insinkerator. Voor een bedrag van € 995,00 kun je al een 3 in 1 Kokend water kraan aanschaffen bij Devana. Daarnaast heb je met de Insinkerator maar één kraan nodig en niet een tweede kraan. Dit bespaart kosten en ruimte in de keuken.

Design en uitvoering

Naast het gemak van de kraan is het ook een eye catcher in de keuken. De 3 in 1 kokend water kraan is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Insinkerator is verkrijgbaar in zowel chroom als RVS en is uitgevoerd in een mooi Italiaans design. De kraan is uitgevoerd met een boiler van 2,5 liter wat onder elke gootsteen past. Het neemt dus weinig ruimte in je keuken in en door het design ziet het er strak en netjes uit in je keuken. Op de website van Devana vind je de verschillende modellen en bijbehorende prijzen. Op de website kun je de verschillende modellen met elkaar vergelijken en natuurlijk staan ze bij Devana klaar voor u om uw vragen te beantwoorden.

Insinkerator kokend water kraan

Veiligheid

Alhoewel de Insinkerator 3 in 1 kokend water kraan verschillende temperaturen water geeft, is de veiligheid gegarandeerd. Het ligt voor de hand om te denken dat het bij een 3 in 1 kokend water kraan de kans groter is op je verbranden aan de hete kraan. Het zou namelijk best kunnen dat je de hete kraan opent terwijl je juist een glas koud water wilt of je handen wilt wassen met de koude kraan. Bij de ontwikkelingen van de kraan is hier echter rekening mee gehouden waardoor het niet mogelijk is om per ongeluk heet water te krijgen als je juist koud water wenst te tappen. Het heeft daarbij ook een kind veilige hendel waardoor je alleen kokend water kunt aftappen met een druk-en draaiknop. Ook voor kinderen is het dus veilig en hoef je niet bang te zijn dat je kind zich verbrand aan de 3 in 1 kokend water kraan. Zelfs aan de buitenkant van de kraan zal jij of je kind zich niet verbranden omdat de constructie van de kraan dusdanige is dat hij niet heet wordt. Door de dubbele behuizing blijft de kraan koud aanvoelen, ook als je de hete kraan gebruikt.

Ben je al enthousiast geworden van de voordelen van de Insinkerator? Wil je ook profiteren van de gemakken van de 3 in 1 kokend water kraan? Neem vandaag nog een kijkje op de website en bestel vandaag nog de Insinkerator om je keuken nog beter en efficiënter in te richten. Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact op met Devana. Zij staan graag voor u klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in