Mocht u de kokend (en gekoeld) water kranen van Floww niet kennen dan is dit misschien het moment om hiermee kennis te maken. Met de Floww Black serie beantwoordt de Nederlandse producent aan de trend van zwarte kranen. Concurrent quooker heeft al enige tijd een zwarte variant in haar assortiment en Floww kon dus niet achterblijven. Vanaf de introductie van de Floww kranen waren wij al enthousiast over het aanbod van de kokend water kranen specialist en dat enthousiasme is in de loop der jaren alleen maar groter geworden.

De Floww Black een uitstekend alternatief voor de Quooker Black

Waar het uiteindelijk omgaat is natuurlijk het kokende water wat uit de kraan komt, tenminste daar zult u deze 3 in 1 kranen toch wel voor aanschaffen. Floww kent een aantal modellen kranen welke zich onderscheiden in vorm en bediening. De twist serie komt in een round en in een square variant welke beiden in het chroom of full RVS leverbaar zijn. De mooie robuuste kranen voelen degelijk aan in het gebruik en zijn allen voorzien van een “kindersluiting”, dwz dat uw kleine kinderen de kraan niet zondermeer kunnen bedienen. Veilig dus. Hier komen de Floww twist round Black en de Floww Twist Square Black bij. De twist kenmerkt zich door een mechanische bediening.

De twist is leverbaar in een uitvoering met alleen kokend water met een solo boiler of in een kokend en warm water, de 3in1 oplossing, met een combi boiler. De 3 in 1 Floww twist in een chromen uitvoering wordt geleverd voor een prijs van € 799,00 en in een full RVS uitvoering voor € 899,00. De prijs van de Floww twist Black ligt boven het prijsniveau van de RVS uitvoering maar op dit moment niet bekend (producten zijn leverbaar vanaf 1e kwartaal 2018) In vergelijking met een quooker Black kunt u in ieder geval heel veel euro’s besparen.

De Floww Touch kent een elektronische bediening met een fraaie oplichtende ring. Zeker in combinatie met de Floww touch Black word ik wel gelukkig van deze uitstraling. In een “zwarte” keuken geeft dit kleurdetail toch wel een fraai beeld. Ook de touch serie wordt geleverd in een round en square uitvoering. De kranen zijn leverbaar in een 3 in 1 variant en een 4 in 1 variant. De 4 in 1 variant biedt de mogelijkheid om uit 1 kraan koud, gekoeld, warm en heet water te krijgen. In combinatie met een zgn. chiller heeft u dan altijd de beschikking over een kleine 3 liter gekoeld water! Een geweldige oplossing die, uit onze ervaring, inmiddels door veel klanten met groot enthousiasme is ontvangen. De floww touch perfect 3 (in1) met een combi boiler (Large en XL zelfde prijs) in een full RVS uitvoering komt op een € 1099,00. De Floww Black touch perfect 3 zal enkele honderden euro’s duurder worden, maar altijd nog veel goedkoper dan een vergelijkbare quooker Black.

Kiest u voor een systeem waar ook de Floww chiller (gekoeld water) in is meegenomen dan komt u op een “schamele” € 1499,00.

Gefilterd water

Floww biedt voor elke boiler de mogelijkheid om een filter te plaatsen. De hardheid van water is op meerdere plekken in Nederland “niet te harden”. Het filter is eenvoudig te plaatsen en levert u heerlijk gefilterd water. Even koelen en u hoeft geen flessen mineraalwater meer te kopen. Daarnaast is het filter een bescherming van uw boiler en kraan. Boilers welke vollopen met kalk (een probleem waar quooker last van had) kunt u hiermee voorkomen.

Boliers in verschillende varianten

Samen met Floww Black serie kiest u een passende boiler. Een solo boiler voor alleen kokend water, een combi L (3 liter heet water) boiler welke ook in of onder plint geplaatst kan worden of de grote combi XL (7,5 liter heet water) boiler als u over een groot reservoir wil beschikken. De montage is wel heel gemakkelijk gemaakt met de zgn. hub. Een systeem waar u de verschillende waterslangen eenvoudig kunt in klikken. Hiermee kunt u ook in een bestaande keuken eenvoudig een systeem (laten) installeren. De combinatie van een boiler, reservoir voor gekoeld water en hub vereisen wel enige ruimte. De helft van een kast van 60 cm breed en 60 cm diep bent u wel kwijt om alle onderdelen te kunnen plaatsen.

De Floww Black kokend water kranen zijn een welkome aanvulling op het bestaande aanbod. Vanaf 1e kwartaal 2018 verkrijgbaar bij Floww dealers in het land

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in