Nieuwe Miele afwasmachine G6000 Ecoflex doet u vuile was in minder dan 1uur

0
2515

Zoals het de marktleider betaamt, weet Miele elke keer wee te verassen met innoverende ontwikkelingen die de concurrentie op scherp zet. Aan de hand van een uitgebreid consumenten onderzoek werden de wensen en eisen omtrent vaatwassers tegen het licht gehouden. Met de G6000 ecoflex komt Miele met een afwasmachine op de markt die uitstekend inspeelt op de behoeftes van de moderne consument.

Miele afwasmachine G6000 ecoflex; voor de veeleisende consument

Wie kent het niet, de volle vaatwasmachine op het moment dat u hele huis vol hebt zitten met verjaardagvisite. Uiteraard bestaat al langer het versneld programma waarmee u de niet al te vieze vaat snel kunt laten afwassen. Met de G6000 ecoflex is het Miele gelukt een compleet 65 graden programma te laten draaien in een tijdsbestek van minder dan 1 uur. Niet alleen de kwetsbare vaat maar ook de zwaar aangekoekte pannen, smerige borden worden in korte tijd schoon. Het goede nieuws is dat deze vaatwasser het energieverbruik op een acceptabel niveau weet te houden. Ook het reiniging- en droogresultaat van de G6000 zijn zoals we dat van Miele gewend zijn.

Speciaal ontwikkeld vaatwastablet

Voor de G6000 ecoflex ontwikkelde Miele een vaatwas tablet welke extra snel oplost. (in vergelijking tot een normaal tablet 5 keer sneller) Het tablet dat oplost in water maakt het mogelijk dat de vaatwasser extra snel met zijn programma kan beginnen. Dit supersnelle programma heeft de naam quick power wash gekregen en duurt 58 minuten. Ook de droging van deze nieuwe afwasmachine kent de signatuur van Miele, “immer besser” dus. Er worden geen concessies gedaan en dat betekent dat ook het drogingsresultaat er mag zijn. De vernieuwede indeling aan de binnenzijde van het apparaat is flexibel en doordacht. Ook hier zijn de wensen van de consumenten zichtbaar vertaald in een handig en flexibel systeem. De variabele 3D besteklade is zo ingericht dat eenvoudig optimaal ingespeeld kan worden op de afmetingen van de te plaatsen vaat. Onderdelen zijn simpel te verstellen en op te vouwen zodat er ook plaats is voor hinderlijke grote wijn glazen, grote schalen en borden. De speciale siliconen dopjes zorgen ervoor dat kleine kopjes niet kunnen schuiven. Flexibele onderdelen zijn herkenbaar gemaakt door gele markeringen. Overal is aan gedacht!!

Ecotech warmte opslag voor meer zuinigheid

Milieu belasting en energiezuinigheid blijven thema’s die ieder zichzelf respecterend bedrijf in haar ontwikkelingen moet meenemen. Ook Miele onderkent dit belang en ontwikkelde een techniek waardoor warmte opgeslagen kan worden. Deze ecotech warmteopslag is toegepast in de G6000 ecoflex vaatwasmachine van Miele. Door gebruik te maken van 2 watercircuits kan vervuild en verwarmd water bijdragen aan de verwarming van schoon en koud water. Hierdoor weet de machine een energeresultaat te leveren welke maar liefst 20% zuiniger is dan een apparaat met A+++ label.

Een leuke gadget waarvan ik de meerwaarde niet helemaal zie is de verbinding via WiFi met het internet. We zien steeds meer apparaten die dat kunnen. De speciale Miele app maakt het mogelijk de vaatwasser (op afstand) te bedienen. Het apparaat kan u op de hoogte houden wanneer spoelmiddel of regenereerzout moet worden aangevuld.

Met de G6000 ecoflex biedt Miele een nieuwe generatie vaatwasser welke menig consument wederom zal herkennen als een staaltje Miele techniek bij uitstek. Als de werking en levensduur net zo goed is als de vorige generaties vaatwassers van dit merk, zal het ongetwijfeld een groot succes worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in