Niet vaak zien we nieuwe aanbieders in de Nederlandse keukenmarkt die echt wat extra’s brengen. Gruppo Euromobil biedt in Italië onder diverse merknamen een compleet programma aan keukens, meubilair, badkamer en interieur oplossingen. Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat blijkt uit het gebruik van topkwaliteit materialen, scharnieren en ladegeleiders. Bijzonder fraaie fronten uitgevoerd in uitzonderlijke materialen, afwerkingen maken het bedrijf tot een geduchte concurrent voor de gevestigde orde.

Euromobil keukens vergelijkbaar met betere Duitse keukenmerken maar dan aantrekkelijker prijs

Het Italiaanse merk heeft al een gedegen reputatie opgebouwd in Italië en vele andere landen. Hoogwaardig design gecombineerd met een gedegen Duitse kwaliteit. In de moderne fabrieken van Gruppo Euromobil staan hypermoderne machines welke volgens de laatste kwaliteitsnormen op efficiënte wijze duizenden Euromobil keukens op maat produceren. Naast de moderne apparatuur kent het bedrijf een haast ambachtelijke lak en fineer afdeling. De fineermeesters van het bedrijf zijn gespecialiseerde ambachtslieden die met kennis bomen selecteren welke gebruikt worden voor de fraaie houten fronten. In de lakafdeling worden naast de “standaard” (6 lak lagen !) fronten uitzonderlijk metallic look lak fronten gemaakt welke gedeeltelijk met de hand worden gespoten. Vakwerk pur sang! Het resultaat mag er dan ook zijn. In verschillende modellen worden fraaie greep uitsparingen in het front verwerkt. Hier worden we blij van, deze ambachtelijke details doen het heel goed in combinatie met een moderne uitstraling. Het past in de trends welke zich in keukenland steeds meer aftekenen. De stoer moderne keuken met een persoonlijke touch en uitstraling!

Euromobil keukens

Euomobil maakt gebruik van de allerbeste ladegeleidingen en ladesystemen van Grass. Hiermee biedt het bedrijf betere en vergelijkbare lade en scharniersystemen als bijvoorbeeld bulthaup en eggersmann!!

De perfect werkende lades, deuren zijn niet alleen terug te vinden in de keukens maar ook in badkamermeubels, kastenwanden en alle mogelijke oplossingen voor uw interieur. Mooie oplossingen voor buffetkasten, tv meubels, badkamermeubels maar ook voor een garderobe kast op maat. Hoogwaardige kwaliteit voor prijzen aanzienlijk lager dan de eerder genoemde Bulthaup en eggersmann.

Onder merken ZALF en DÉSIRÉE ook meubilair en interieur

Euromobil kenmerkt zich door innovatieve vindingen voor de hele woning. Bijzonder zijn de functionele en esthetische oplossingen welke onder ZALF ZED line worden gebracht. Hiermee creëert u eenvoudig een artistieke oplossing voor aan de wand welke dienst doet als open opbergvakken. Met DÉSIRÉE biedt het merk een compleet assortiment aan hoogwaardige banken , fauteuils en eetkamer stoelen.

Gruppo Euromobil

Keukenmeyt exclusief partner in Nederland biedt early adapters extra voordeel

Bespaar tijd, geld en ergernissen, dat is het devies van Keukenmeyt Danielle Westen. Een persoonlijk advies aan huis is dat wat zij al jaren tot volle tevredenheid van haar klanten doet. Sinds kort is haar aanbod uitgebreid net de producten van Gruppo Euromobil. Om het voor klanten nog eenvoudige te maken biedt ze de eerste 25 kopers van het merk Euromobil extra korting (25%). Daarvoor vraagt ze wel wat terug. Ze wil dan wel van het geleverde project fotos kunnen maken ter promotie van het merk!

Wilt u ook een persoonlijk advies, keuken op maat en de prijsvoordelen van de nieuwe keukenlijn Euromobil keukens, maak dan hier een afspraak met Keukenmeyt Danielle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in