De Isensoric techniek van Siemens, technologie die apparaten beter maakt

0
1015

Dat ze bij Siemens niet stil staan wisten we al. De Duitse multinational biedt met de breed geïntegreerde Isensoric technologie een toepassing welke op meerdere apparaten zijn intrede heeft gedaan. Verbetering van prestaties door slimme sensoren en uitgekiende software welke ervoor zorgen dat er zuinigere, comfortabelere en betere resultaten getoverd kunnen worden met uw Siemens apparaten.

Isensoric van Siemens verwerkt in inbouwapparaten en vrijstaande apparatuur

Geleidelijk introduceert Duitse topbedrijf steeds meer toepassingen van deze vooruitstrevende technologie. Uiteraard gericht om u als consument te verleiden tot de aankoop van apparatuur. Niet alle consumenten zijn gecharmeerd van technisch ingewikkelde apparaten maar de Isensoric technologie van Siemens betekent niet dat het ingewikkelder wordt. Nee, het maakt het juist allemaal wat eenvoudiger. De resultaten in de verschillende apparaten zijn aansprekend.

Meer dan goede wasprestaties en droogprestaties door I-dos

In de nieuwe wasmachines en drogers van Siemens is de intelligente software onder de naam I-dos verwerkt. Deze zorgt ervoor dat er een perfect wasresultaat gerealiseerd wordt met een minimaal waterverbruik. Daar wordt u blij van! Het wasprogramma heeft een automatisch detectie programma wat elke stap in het wasproces bewaakt. Isensoric herkent de hoeveelheid wasgoed, de mate van vervuiling en past daar het wasproces op aan. Niet teveel maar ook niet te weinig water, altijd met een prefect resultaat. Met de Isensoric warmtepompdrogers van Siemens is er een droger “geboren” met een energielabel van A+++. De zuinigste wasdroger die er momenteel te verkrijgen is. Met de autoDry functie wordt het vochtgehalte in de trommel gemeten en voorkomen dat uw wasgoed krimpt. Dummyproof!

Koken en bakken nog eenvoudiger

De sensoren zijn multifunctioneel en doen ook hun werk in de ovens van Siemens. De bakingsensor is een handige hulp in de oven die voor u meet hoeveel vocht zich in het gerecht bevindt. De hoeveelheid vocht bepaalt in belangrijke mate de benodigde bereidingstijd. Volautomatisch, met altijd de beste resultaten. De roastingSensor plus is een volgende handige toepassing die bijdraagt aan betere bak en braadresultaten.

Nieuwe koelvries combinaties houden producten langer vers

De nieuwe koelvriekasten van Siemens zijn uitgevoerd met de Isensoric technologie. Vooralsnog alleen in de fraai vorm gegeven vrijstaande apparaten. De fresh sense functie van het apparaat regelt de temperatuur in en buiten de koelkast. Deze geavanceerde functie stelt temperatuurverschillen welke ontstaan door invloeden van buitenaf (de zon) automatisch bij. Hierdoor wordt de ideale temperatuur gewaarborgd en blijven u producten zo lang mogelijk vers.

De hyperfresh premium functie regelt de zgn o graden zone. Met hyper fresh premium bedieningsknop geeft u aan welke groente en fruit u wilt bewaren. De koelkast bepaalt vervolgens de beste luchtvochtigheid voor de gekozen producten. Zo kunt u groente en fruit wel tot 3 keer langer behouden, en houdt u de hinderlijke fruitvliegjes buiten de deur! De speciale 0 graden lade kan ook nog eens ingesteld worden voor vlees en viswaren. Isensoric maakt deze ontwikkelingen allemaal mogelijk.

De No-frost functie in het vriesgedeelte zorgt voor een optimale ontdooiingscyclus. Het systeem slaat de informatie over het gebruik van het apparaat op. Hierdoor wordt ijsvorming tegen gegaan. Ijsvorming zorgt voor extra energieverbruik en dit voordeel vertaalt zich weer in minder kosten!

Vaatwassers met temperatuur en aqua sensor

Ook in deze productgroep heeft de vernieuwende techniek van Isensoric geleid tot een aanzienlijk beter apparaat. Vaatwassers van Siemens hebben in het verleden al bewezen tot de betere apparaten te behoren. Niet voor niets zijn vele siemens (en Bosch) modellen vaak tot “beste koop” gekozen door de consumentenbond.

De moderne aquasensor meet hoe vervuild het afwas water is. Hierdoor wordt gedurende het automatische wasprogramma bepaald worden of het water aangevuld moet worden met schoonwater. In combinatie met de temperatuursensor in deze vaatwassers wordt de meest energiezuinige en waterbesparende weg gekozen naar een perfect resultaat.

Heerlijke koffie uit de koffie inbouwmachine

Siemens wist de sensoren van Isensoric ook toe te passen in de inbouw koffiezetmachines. Deze volautomatische krachtpatsers leveren nu nog betere resultaten. Watertemperatuur heeft een doorslaggevende rol in het verkrijgen van de beste koffie. Nu is onze ervaring dat inderdaad niet alle merken dit goed voor elkaar hebben. De ideale temperatuur van 90-95 graden wordt verkregen door het sensorgestuurde sensoflow systeem. Klinkt ingewikkeld, maar houdt gewoon in dat het Siemens apparaat de temperatuur van het water binnen de juiste marges houdt. Het resultaat een geweldig lekkere kop koffie die optimaal smaakt. Of u nu kiest voor een gewone koffie, espresso of een lekkere Italiaanse cappuccino, de juiste temperatuur voor het beste resultaat.

Met de Isensoric technologie laat Siemens zien dat het in vele toepassingen voor consumenten bijdraagt aan meerwaarde in gebruik en verbruik. Zeker de moeite waard om u eens goed te laten voorlichten door een keuken specialist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in