Met een Lapitec aanrechtblad komt al het goede samen

0
6193
Lapitec aanrechtblad

Lapitec aanrechtbladen worden door veel mensen beschouwd als de ultieme keukenbladen. Je zal begrijpen waarom dat is, wanneer we alle eigenschappen van deze werkbladen hebben opgesomd. Een aanrechtblad van Lapitec is hittebestendig, ongevoelig voor UV-stralen, slijtvast en slagvast. Daarbij is het vlekvrij en heel gemakkelijk te onderhouden. De uitstraling van het blad is zeer exclusief en er is een grote verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen mogelijk. Omdat het stenen blad onder extreem hoge druk geperst is, is het door en door gekleurd, waardoor het een prachtige natuurlijke uitstraling heeft. En een Lapitec aanrechtblad is ook nog eens buitengewoon milieuvriendelijk.

Lapitec aanrechtblad heeft de kracht van keramiek en de elegantie van porselein

Lapitec is een exclusief en luxe ogend werkbladmateriaal. Het bestaat voor 100 procent uit porselein-keramiek. De beste eigenschappen van alle andere materialen worden in Lapitec samengebracht. Het combineert de kracht van keramiek met de elegantie van porselein. Daarbij heeft het materiaal de warme, natuurlijke uitstraling van natuursteen.

Buitengewoon milieuvriendelijk

Een Lapitec aanrechtblad bestaat uit 100 procent porselein-keramiek, dat onder zeer hoge druk wordt geperst. De platen die op die manier ontstaan zijn maar liefst 5,1 vierkante meter groot. Een keukenblad dat uit zo’n enorme plaat gezaagd wordt heeft dus geen naden, waardoor het ook bij uitstek geschikt is als werkblad voor een kookeiland. De platen worden in de fabriek in Italië op een zeer milieuvriendelijke manier geproduceerd. De fabrikant maakt bij het productieproces namelijk alleen gebruik van zelf door zonnepanelen opgewekte energie. Daarnaast wordt het materiaal samengesteld uit alleen natuurlijke bestanddelen, die ook nog eens op een duurzame manier zijn gewonnen. En natuurlijk kan het materiaal volledig gerecycled worden.

Uitvoeringen, afwerkingen en extra opties

Lapitec keukenbladen zijn verkrijgbaar in twee diktes, namelijk 12 millimeter en 20 millimeter. De rand kan worden verhoogd tot 100 millimeter. Je kunt kiezen uit drie oppervlakteafwerkingen, namelijk Satin, Lux en Vessuvio. Daarnaast heb je de keuze uit acht verschillende, natuurlijke kleuren. Behalve aanrechtbladen zijn er ook Lapitec achterwanden, vensterbanken en tafelbladen verkrijgbaar. Door deze te combineren, creëer je een schitterend geheel, dat je keuken een elegante en warme uitstraling geeft. Overweeg je om meerdere producten aan te schaffen, doe dit dan bij voorkeur wel gelijktijdig om onderlinge nuanceverschillen te voorkomen.

Onderhoud is heel gemakkelijk

Een aanrechtblad van Lapitec is heel gemakkelijk te onderhouden. Als er sprake is van normale verontreiniging, volstaat het om het blad met een natte doek af te nemen. Vlekken verwijder je met een gewoon sopje en kalkplekken met wat natuurazijn. Gebruik nooit schuurmiddelen of bijtende chemische producten, want daar verniel je het prachtige blad mee.

Bio-Care technologie

Wat buitengewoon praktisch is, is dat ieder Lapitec aanrechtblad voorzien is van de speciale Bio-Care technologie. Lapitec zelf is een 100 procent natuurlijk materiaal. Door behandeling met de Bio-Care technologie kan het blad organische deeltjes afbreken, waardoor het een bacteriedodend effect heeft. Daarnaast helpt Bio-Care ook bij het actief verwijderen van vervuilende moleculen.

De voordelen

We zetten tot slot nog even de voordelen een Lapitec aanrechtblad op een rijtje.

 • Natuurlijke uitstraling, omdat het door en door gekleurd is
 • Leverbaar in drie verschillende oppervlakafwerkingen en acht kleuren
 • Hygiënisch, vlekvrij en eenvoudig schoon te maken
 • Bacterie- en schimmelwerend
 • Hitte- en vorstbestendig
 • Bestand tegen zuren
 • Ongevoelig voor UV-stralen, zodat het niet verkleurt
 • Slag- en slijtvast
 • Milieuvriendelijk geproduceerd
 • Zeer hard
 • Naadloos en daardoor ook geschikt voor grote bladen

Heb je ervaringen met een Lapitec aanrechtblad? Vergeet deze dan niet te delen met de overige lezers van de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in