Een Reginox spoelbak staat voor oer-Hollandse degelijkheid én innovatief design

0
2260
Reginox spoelbak

Voor een degelijke en fraaie spoelbak hoef je niet ver te zoeken. Eén van de topmerken is het Nederlandse Reginox, een fabrikant die zich heeft gespecialiseerd in strakke roestvrijstalen kranen en spoelbakken. Reginox is een oer-Hollands bedrijf. Hoewel de fabrikant tegenwoordig vestigingen heeft tot in Singapore en China, worden alle spoelbakken en kranen nog altijd ontworpen en gefabriceerd in Rijssen. Het assortiment bestaat uit een grote verscheidenheid aan vormen en montagestijlen.

Drie soorten spoelunits

Binnen het assortiment van Reginox vind je zowel onderbouw, vlakbouw als opbouw spoelunits. Bij onderbouw is de spoelunit onder het aanrechtblad bevestigd, zodat het oppervlak van het aanrechtblad onaangetast blijft. Je hebt dan dus geen stalen deel dat over de rand van de spoelbak komt. Bij vlakbouw spoelunits is er een kleine stalen marge rond de spoelbak, die zodanig in het aanrechtblad wordt gemonteerd, dat blad en spoelbak naadloos in elkaar overgaan. Dit ziet er natuurlijk strak uit en is ook ideaal om schoon te maken. En dan maakt Reginox ook nog opbouw spoelbakken. Hierbij komt de stalen rand van de spoelunit boven het oppervlak van het keukenblad uit.

Ruime keuze aan modellen en materialen

Voor elk type spoelbak kun je bij Reginox kiezen uit een reeks modellen. Zo kun je kiezen uit enkele of dubbele spoelbakken, ronde en rechthoekige, met of zonder afgeronde hoeken. Of voor een grote spoelbak met een kleinere ernaast. Verder kun je kiezen uit verschillende dieptes. Naast een zeer ruim assortiment aan RVS spoelbakken, ontwerpt Reginox ook gootstenen van keramiek en graniet. En verder produceert het Overijsselse bedrijf ook een ruim aanbod aan kranen voor in de keuken en diverse hand- en vaatdouches en stalen werkbladen.

Innovatieve ideeën, zoals gekleurde spoelbakken

In de veertig jaar dat het bedrijf bestaat, heeft het zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende producenten binnen de keuken- en badkamerbranche. Niet in de laatste plaats vanwege de innovatieve producten. Zo is Reginox gestart met het ontwerpen en produceren van gekleurde spoelbakken. De zogenaamde Ohio-serie is vooralsnog in drie verschillende kleuren verkrijgbaar voor consumenten: Arctic White, Midnight Sky en Sahara Sand. Wanneer er vanuit de markt vraag komt naar meer kleuren, zal men het kleurenpalet verder uitbreiden. Voor specifieke projecten zijn op dit moment al andere kleuren leverbaar, bijvoorbeeld mintgroen voor gebruik in ziekenhuizen.

Een Reginox spoelbak brengt kleur in je keuken

Hiermee komt Reginox tegemoet aan de veranderende vraag van consumenten. Vroeger was een spoelbak niet een onderdeel van je keuken waar je echt over nadacht, maar tegenwoordig wil je dat je hele keuken, tot in detail, er fraai en verzorgd uitziet. Natuurlijk zorgen granieten bakken ook wel voor kleur in je keuken, maar die zien er nogal zwaar uit en passen daardoor niet in elk interieur, zeker niet in een strakke, moderne inrichting. Het voordeel van roestvrijstaal is dat het licht is en strak en trendy oogt. De RVS spoelbakken worden voorzien van een gekleurde coating, die meebuigt maar niet loslaat met het staal. Reginox geeft op alle spoelbakken levenslange garantie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in