Hoogstaande RVS aanrechtbladen en afzuigkappen van Nederlandse makelij

0
3234
RVS aanrechtbladen

Ambachtelijk maar ook hypermodern, innovatief maar ook tijdloos, RVS  aanrechtbladen van ABK mag eigenlijk in uw keuken niet ontbreken. Het oer-Hollandse bedrijf timmert al decennia aan de weg of beter gezegd in en om uw keuken.  Een kennismaking met RVS keukenbladen en ABK in het bijzonder.

RVS aanrechtbladen

RVS aanrechtbladen zijn al heel lang niet meer weg te denken als mogelijke oplossing in uw nieuwe keuken. In de horeca niet voor niets het materiaal waar topkoks bij zweren. Hygiënisch en goed schoon te maken. In de consumenten markt staat het RVS aanrechtblad ook nog voor design en contrast. RVS heeft een industrieel karakter en zal in combinatie met hout een spannend en sfeervol plaatje vormen.  Vooral de dunne 4 MM massieve RVS aanrechtbladen geven een extra cachet aan uw keuken. ABK biedt met haar I- cooking programma de mogelijkheid om gasbranders en inductiezones rechtstreeks op uw blad te laten aanbrengen. Het met een red dot gewaardeerde I- cooking biedt een ongekende vrijheid bij het bepalen van uw kookveld. Ook op natuurstenen en composieten aanrechtbladen is I-cooking te integreren. De losse branders functioneel geplaatst op een blad geven een extra dimensie in uw keuken en zal veel bewondering oogsten. Om dit gepatenteerde systeem te kunnen integreren is het handig rekening te houden met een prijs van  € 2000,00. Houdt in uw keukenbudget tevens rekening met de extra uitsparingen in het blad en vergeet niet dat de onderliggende  keukenlade niet bruikbaar is. Naast de fraaie gaspitten waarbij een wokbrander met een vermogen van 6 KW de kroon spant, is er een uitgebreid programma met inductiezones. Geheel naar wens kunt u een combinatie maken van gas en inductie kookplaatjes. Naadloos geïntegreerd in een al even mooi rvs aanrechtblad, maakt het tot een verfijnde aanvulling op de rest van uw inbouwapparaten.

Een RVS aanrechtblad is een wondertjes in de keuken

Rvs aanrechtbladen zijn wondertjes in keuken maatwerk. Afmetingen van 6 x 2 meter behoren tot de mogelijkheden en het materiaal leent zich voor allerlei vormen. Bij ABK weten ze hoe ze RVS tot een fraai onderdeel in uw keuken kunnen omsmeden. Het oogt eenvoudig weg goed. Ook in de RVS afzuigkappen van het bedrijf zien we de kennis en ervaring terug. Veel afzuigkappen ogen als  blikken kolossen. Dat is dus precies waar uw keuken niet om vraagt maar heel vaak wel krijgt. Ook hier geldt het adagium alles kan en niks is te gek. Naast een uitgebreid programma “standaard” afzuigkappen, behoort de afzuigkap op maat ook tot het standaard programma. Hier hebben ze verstand van afzuigen en van vormgeving.

RVS werkblad

De grote vraag van menig consument: “krast een RVS werkblad ?”  Ja, ja en nog eens ja, en is dat erg? Nee, nee en nog eens nee. Het doet pijn, die eerste kras op de spiegelgladde RVS oppervlakte. Uiteindelijk wordt uw RVS werkblad een schilderij van verfijnde krassen die een homogene uitstraling geven van uw snijwerk. RVS is tijdloos en heeft karakter. We willen toch allemaal een keuken met identiteit!

ULURU

Met het ULURU concept borduurt het bedrijf verder door op de wens van individualiteit. Binnen een RVS werkblad kunnen de kook en spoelfuncties worden gecombineerd tot een makkelijk te integreren unit. Deze `unit` kan vlak worden ingebouwd in allerlei soorten aanrechtbladen. Of het nu in houten of natuurstenen aanrechtbladen gaat, met het ULURU concept is een praktische en fraaie combinatie te maken. Anders en vooruitstrevend.

Houdt u van staal en stijl dan mag ik u aanraden om de producten van ABK in uw speurtocht mee te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in