Prachtige luxe keukens van top fabrikant Siematic

0
7025
siematic

Siematic is misschien wel een van de bekendste keukenmerken in Nederland. Vaak verward met Siemens. Een uitstekende marketing ligt hier aan ten grondslag met een breed programma aan productlijnen met verschillende kenmerken en prijzen. Siematic begeeft zich voornamelijk in het midden hoge en hoge segment. Prijzen voor een complete Siematic keuken heeft u al vanaf 10.000 euro. Siematic maakt een onderscheid tussen greep loze keukens en keukens met greep. Daarnaast zijn er verschillende ruimteconcepten die in een geheel eigen stijl in de keukenmarkt worden gezet. Met de S1, S2 en S3 wordt het complete marktsegment aan moderne design keukens afgedekt.

Siematic S1

De S1 is het paradepaardje met een volledig uitgewerkt keukenprogramma met vele innovatieve vindingen op een slimme manier verwerkt in het design. Een lijn die zich in de top van de markt begeeft.

Siematic S3

De S3, een volledige greep loze keuken met een kenmerkende greeplijst is leverbaar tegen een verassend lage keukenprijs. De materialen voor fronten zijn nagenoeg oneindig, waarbij alle lakken in elke kleur leverbaar zijn. De ruimteconcepten BeauxArts en CityCountry staan op zichzelf en zijn een mooie symbiose van klassiek, landelijk en moderne keukens.

Multimatic

Vernuftige interieur indelingen in alle maten en soorten worden onder de naam Multimatic aangeboden. Dit systeem is bedacht op de veranderende wensen van de veeleisende consument. het groeit mee met een wisselende samenstelling van uw gezin en een ander gebruik van de keuken. Het maakt uw nieuwe keuken compleet.

OnWall

Het onWall systeem is een slimme oplossing om veel gebruikte keuken accessoires aan de muur te hangen. Op een dusdanige manier dat u deze op een eenvoudige wijze kunt gebruiken. Efficiënt werken in de keuken komt hierdoor steeds dichterbij.   De prijzen van Siematic staan onder druk. Door de vele aanbieders heeft het moeten inboeten aan imago, en dat kan nooit de bedoeling zijn geweest. Als een echte “projectkeuken” biedt Siematic wel alle stijlen en zal voor een breed publiek toegankelijk zijn, rekening houdende met de prijzen natuurlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in