Poggenpohl design keukens zijn een lust voor het oog

0
9500
Poggenpohl keukens

Poggenpohl keukens, een van de oudste keukenmerken ter wereld en zeker een keuken met naam. Voor wie een Poggenpohl keuken wil kopen zal rekening moet houden met een behoorlijk keukenbudget, maar daar wordt dan ook wel wat voor geboden. In het hogere segment begeeft dit merk zich op het niveau van Bulthaup, niet alleen qua kwaliteitsbeleving maar ook qua stijl en uitvoerig. Het is een moderne tijdloze en design keuken voor die klanten die letten op de kleinste details en vallen voor een strakke vormgeving. Kernwoorden zijn ambachtelijk, competentie, perfecte detaillering, maatwerk en duurzaamheid. Poggenpohl maakt dat waar, een keuken met een prijs in het hogere segment. Vooral de oudere generaties in Nederland zijn bekend met dit keukenmerk, kennen en waarderen de kwaliteit. In haar continu evoluerend programma biedt Poggenpohl een drietal keuken lijnen.

De +modo lijn

De +modo lijn  is een subtiele samenstelling van open en gesloten ruimtes welke op een speelse manier te combineren zijn tot een keuken met een eigen karakter. Een keuken om op een handige wijze uw favoriete en functionele keuken accessoires ten toon te stellen of wel gewoon te gebruiken.

Artesio

Met Artesio heeft dit keukenmerk een conceptuele invulling gegeven van de verbinding van ruimtes. Een thema wat bij de innovatieve keukenmerken al langer op de agenda staat, hoe verbindt je de verschillende leefruimtes op een harmonieuze wijze. Artesio is een “compleet” keuken concept met interessante lijnen naar eet en woonkamer. Natuurlijk mag deze uitvoering wat kosten, het is tenslotte een keuken met een onderscheidende gedachte.

Porsche design P’7340 een fraaie samenwerking van 2 topmerken waarbij een geheel eigen gedachte resulteerde in een fraai vormgegeven samenstelling van logische ingedeelde rechthoeken. Een modulair keukensysteem. In combinatie met de “beste” materialen ontstaat een indrukwekkende vormgeving. De metalen en lakken zijn inderdaad van een hoog niveau. De vraag is of de hoe functioneel deze materialen in een keuken zijn. De porschelijn herbergt nog een aantal innovatieve oplossingen. Zo zijn een aantal apparaten afgestemd op het design van de keuken. Geïntegreerde audio en video systemen en modulaire sideboards maken het programma compleet. Greeploze oplossingen voor ladesystemen en deuren maken het tot een bijzondere keuken, maar dan wel een duurste keukens die er in de markt te kopen is.

Poggenpohl keukens

Poggenpohl heeft al jaren gekozen om een samenwerking te zoeken met de DMG groep. Een duidelijke keuze die niet al haar klanten hebben kunnen waarderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in