Bertazzoni fornuizen: Italiaans design en hoogwaardige kwaliteit voor iedere keuken

0
2849

Het hart van iedere keuken is natuurlijk het fornuis. De moderne keuken is van allerlei praktische snufjes voorzien en bovendien fraai vormgegeven, maar het draait uiteraard toch nog altijd om het samenzijn én het koken. Het Italiaanse merk Bertazzoni bewijst dat een fornuis door fraaie vormgeving prachtig in je keukeninterieur geïntegreerd kan worden en tegelijkertijd van talloze handige moderne technieken voorzien kan worden. Bertazzoni levert enkele en dubbele ovens, gasovens en elektrische ovens, inductie varianten en zelfs Dual energy (oftewel hybride) ovens.

Bertazzoni fornuizen zijn van hoogwaardige materialen

Bertazzoni fornuizen zijn altijd gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn uitgerust met zware ovenroosters, gietijzeren pandragers en messing branders. Het assortiment bestaat momenteel uit meer dan 100 verschillende ovens. De mogelijkheden zijn dus zeer gevarieerd. Je kunt voor ieder keukeninterieur een fraaie Italiaanse designoven van Bertazzoni vinden.

De Bertazzoni Master Serie

Zo is er de Bertazzoni Master Serie. Deze serie fornuizen combineert een praktische keukenstijl met verfijnd Italiaans design en geeft een professionele uitstraling aan je keuken. De fornuizen zijn voorzien van grote ronde soft-touch knoppen en handgrepen in een professionele stijl. De mooie stijl van de fornuizen sluit naadloos aan bij de kookplaten en de keukeninrichting.

De Professional Serie

Professional Serie valt op door elegante bedieningsknoppen en een ergonomisch handvat. Het gebruik van levende kleuren geeft de fornuizen uit deze serie een prachtig, hedendaags karakter. De Professional Serie brengt design en ergonomie samen in een natuurlijke stijl. De serie heeft al direct vanaf het moment dat ze geïntroduceerd werd vele prijzen gewonnen.

De Bertazzoni Design Serie

Dan is er ook nog de Bertazzoni Design Serie. Deze serie bestaat uit inbouwovens en inductie kookplaten, die alle tradities van de Italiaanse keukenontwerper bij elkaar brengen. Een doordacht design en hoogwaardige engineering komen samen in een geïntegreerde keuken. De enkele en dubbele ovens uit de Design Serie zijn zelfreinigend. Daarnaast zijn ze uitgerust met de innovatieve dubbele diagonale convectie technologie van Bertazzoni, die je kunt bedienen door een simpel in te stellen microprocessor. De elegante stijl van de Design Serie komt uit de pen van een Milanese designstudio. Zowel de kookplaten als de ovens zijn in glas en roestvrijstaal gevat en de handgrepen zijn ambachtelijk vervaardigd. Je kunt de fornuizen uitbreiden met bijpassende afzuigkappen met touch controls.

De Heritage Serie

Tot slot kun je ook nog kiezen voor een fornuis uit de Heritage Serie, een serie die perfect aansluit bij de traditionele keuken van vandaag. Deze serie gaat terug naar de beginjaren van het Italiaanse familiebedrijf, toen oprichter Francesco Bertazzoni en zijn zoon Antonio hout gestookte ovens populair maakten in het Italië van rond de vorige eeuwwisseling. De ovens zijn voorzien van originele knoppen en handgrepen en geven de apparatuur een prachtige elegante uitstraling, die perfect combineert met de matte finish van de vrijstaande fornuizen en bijpassende afzuigkappen. Deze fornuizen staan geweldig in zowel klassieke als moderne keukens.

Familiebedrijf is uitgegroeid tot internationale onderneming

Het familiebedrijf Bertazzoni werd in 1882 opgericht door Francesco Bertazzoni in het stadje Guastalla, in het hart van Emilia-Romagna. Wat begon met één enkel hout gestookt fornuis, is uitgegroeid tot een toonaangevende internationale onderneming, die haar producten exporteert naar meer dan 40 verschillende landen. Hoewel Bertazzoni een van de oudste fabrikanten van Europa is, beschikt het bedrijf over zeer moderne productiefaciliteiten.

Huidige generatie innoveert, maar met oog voor verleden

Inmiddels wordt het bedrijf nog altijd vanuit Guastalla gerund door de vijfde en zesde generatie van de Bertazzoni familie. In de afgelopen twintig jaar is de productie in de moderne fabrieken verviervoudigd. Er zijn tientallen nieuwe producten toegevoegd. De huidige generatie focust op innovatie en modernisatie, maar verliest haar wortels niet uit het oog. Dat zie je terug in de stijl van de fornuizen.

Innovatieve fornuizen

Of het nu de Bertazzoni A60 is, met vier pitten en een multifunctionele oven of de A90, die uitgerust is met 6 pitten, zodat je met meerdere pannen tegelijk in de weer kunt zijn. Of de Bertazzoni AD90 Color en W90 Color, twee fornuizen die beide maar liefst zes pitten en twee multifunctionele ovens hebben. Dankzij de innovatieve constructie van de branders zijn de gaspitten van deze ovens heel zuinig. Door de kleine afstand tussen de pan en de vlam wordt de pan zeer efficiënt verwarmd.

Prachtige kleuren geven letterlijk glans aan elke keuken

Diverse fornuizen van Bertazzoni zijn ook leverbaar in fraaie kleuren, die je keukeninrichting een unieke uitstraling bezorgen. De ovendeur, lade en zijpanelen van het fornuis kunnen bijvoorbeeld worden uitgevoerd in de kleuren zwart, wit, geel, oranje, rood en bordeauxrood. De combinatie van roestvrijstaal met prachtig hoogglans lakwerk in een van deze kleuren voegt een extra dimensie toe aan iedere keuken, modern of klassiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in