De SieMatic Urban keuken: de levendigheid van de stad en de rust van de natuur

0
2139
SieMatic Urban

Met de SieMatic Urban keuken haal je een uniek stukje stedelijk design in huis. De keuken straalt de levendigheid van het stadsleven uit en is dan ook bij uitstek geschikt voor in een stadswoning, zoals bijvoorbeeld een appartement, een loft of een penthouse. De SieMatic Urban keuken is niet zomaar alleen een keuken, het is een lifestyle. Kies je voor de Urban keuken, dan creëer je echt een centrale plek in je huis, waar het gezinsleven samenkomt. Het is één van de drie lifestyle series die SieMatic aanbiedt, naast de series Pure en Classic.

SieMatic Urban: hoogwaardige materialen en innovatief design

SieMatic is al sinds 1929 een begrip. Iedereen kent de slogan ‘Het liefst een SieMatic’. En voor veel mensen is dat ook inderdaad zo. SieMatic staat voor hoogwaardige materialen, slimme, innovatieve constructies en deskundige montage en installatie. Iedere keuken van SieMatic kun je helemaal op maat laten maken en perfect af laten stemmen op jouw persoonlijke wensen. Zo kun je de Urban keuken uit laten voeren in verschillende kleuren. Deze serie staat bekend om de opvallende contrasten in het design, bijvoorbeeld de fraaie combinatie van zwarte en witte onderdelen.

Spelen met kleuren, materialen en niveauverschillen

Kenmerkend voor de SieMatic Urban serie is verder dat er gebruik wordt gemaakt van verschillende kleuren en materialen en niveaus. Daardoor ziet de keuken er bijzonder speels uit. Toch is het geheel ook buitengewoon functioneel. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een keukenblad dat in verschillende niveaus is uitgevoerd, zodat er een duidelijke scheiding is tussen de diverse functies van je keuken. Of je neemt een lage bar, waar je je kinderen lekker aan kunt laten knutselen terwijl jijzelf aan het koken bent.

Natuurlijke materialen en opvallende contrasten

De Urban keuken van SieMatic bestaat uit verschillende natuurlijke materialen. Je kunt bijvoorbeeld een werkblad van graniet nemen, met een mooie robuuste uitstraling of regalen in donker eiken. Maar het is ook mogelijk om verschillende kleuren en tinten met elkaar te combineren en je kunt ook kiezen voor opvallende contrasten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan donkere kasten met lichte lades of andersom. Urban keukens zijn meestal compact uitgevoerd. Daardoor kun je ze in ieder interieur integreren en samenvoegen tot een prachtig geheel.

Een complete keuken in een buffetkast

Een opvallende blikvanger in de Urban serie is de buffetkast. Deze is geïnspireerd op de ouderwetse buffetkast, zoals je die vroeger in veel huizen in de keuken tegenkwam. Maar deze buffetkast is een compleet keukenblok in een kast. Je kunt erin koken, koelen, opbergen en afwassen. Het design van de kast is elegant en vernieuwend. De SieMatic Urban buffetkast is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren, zowel open als gesloten.

Een kruidentuintje in je keuken

Een ander leuk innovatief idee van SieMatic is het kruidentuintje. Wanneer je in een appartement of studio in de stad woont, heb je over het algemeen niet veel ruimte buiten voor een kruidentuintje. Dankzij de open regalen van SieMatic kun je een kruidentuintje in het ontwerp van je keuken integreren. Je kunt hem bijvoorbeeld aan de rand van het kookeiland plaatsen of tegen de achterwand van de keuken. En je haalt zo ook meteen een stukje groen in huis. Zo geef je een mooie extra dimensie aan het begrip ‘natuurlijke materialen’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in