De Gaggenau 200 serie staat voor fraai design en de hoogste kwaliteit

0
2860
Gaggenau 200 serie

Ben je op zoek naar een complete lijn inbouwapparatuur voor in je keuken, dan kun je niet om de Gaggenau 200 heen. Dit is een inbouwconcept van de Duitse firma Gaggenau, waarbij alle apparaten perfect vlak geïntegreerd ingebouwd en gecombineerd kunnen worden. Bij de ontwikkeling van haar producten vormt de professionele keuken voor Gaggenau altijd zowel de maatstaf als de inspiratiebron. Deze filosofie staat garant voor de allerhoogste kwaliteit. De strakke vormen en het fraaie design maken dat de apparaten in ieder denkbaar interieur perfect kunnen worden ingepast. De Gaggenau 200 serie is verkrijgbaar in drie kleurnuances, namelijk antraciet, zilver en metallic.

Gaggenau 200 serie

De Gaggenau 200 serie biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende soorten ovens, voor iedere kookgewoonte en voorkeur. Het aanbod bestaat uit bakovens, stoomovens, combi-stoomovens, magnetrons en combimagnetrons. Met de Gaggenau 200 ovens kun je kiezen uit maar liefst negen verwarmingsmethoden en een elektronische temperatuurregeling van 30 tot 300 graden Celsius. In de stoomovens bereid je je maaltijden met behulp van stoom, zodat vitmines en mineralen behouden blijven en de smaak altijd optimaal blijft. De combi-stoomovens combineren de voordelen van een traditionele oven en een stoomoven, waardoor alle manieren van koken mogelijk zijn. De magnetrons in de Gaggenau 200 serie zijn ideaal om maaltijden op te warmen of om voedsel te ontdooien. En met de combimagnetrons kun je daarnaast ook nog grillen of bakken.

Alle apparaten vormen één fraai geheel

Naast ovens behoren tot de serie ook nog koffievolautomaten en warmhoudlades. Een warmhoudlade gebruik je om maaltijden op de juiste temperatuur te houden. Maar daarnaast zijn ze ook erg praktisch om bijvoorbeeld je borden in op te warmen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Alle apparatuur is 60 centimeter breed en beschikt over een 100 procent glazen front. Je kunt kiezen uit drie kleurnuances. De deuren van alle apparaten kun je openen in een hoek van 110 graden. Je kunt alle apparaten naast of boven elkaar in laten bouwen, op ooghoogte, maar je kunt er ook voor kiezen om de bakovens onder je werkblad te laten plaatsen. Waar je ook voor kiest, het geheel straalt altijd eenheid uit.

Bedieningsmodule met TFT touch display

Die eenheid wordt nog verstrekt doordat alle apparatuur uit de Gaggenau 200 serie is uitgerust met een bedieningsmodule met een TFT touch display. Je kunt de hoofdfuncties sturen door middel van twee draaiknoppen, waarbij je constant op het TFT display kunt zien wat je doet. De nevenfuncties kun je oproepen met behulp van het touchveld op de display en zijn alleen zichtbaar als dat nodig is. Op die manier kun je heel gemakkelijk en overzichtelijk alle functies van ieder apparaat bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld met behulp van het display van de combi-stoomoven de exacte combinatie van hete lucht en vochtigheidsgraad instellen. Op die manier kun je behalve stomen en garen bijvoorbeeld ook bakken of smoren.

Leuke en praktische extra’s

Sommige modellen binnen de Gaggenau 200 serie bieden nog hele praktische of gewoon leuke extra’s. Zo zijn er ovens met een kerntemperatuursensor, zodat vlees, vis en deeggerechten automatisch precies tot het juiste moment gegaard worden. En andere ovens kun je met een speciaal accessoire, een pizzabaksteen, in een handomdraai in een steenoven veranderen, zodat je op professionele manier brood of pizza’s kunt bakken. Ook kun je kiezen voor een handig draaispit, waarmee je bijvoorbeeld gevogelte, lamsbouten of rollades rondom heerlijk knapperig bruin kunt braden. De ovens in de Gaggenau 200 serie zijn bovendien uitgerust met een zogenaamde pyrolyse-functie. Dat houdt in dat de ovens zichzelf schoonmaken met behulp van extreme verhitting.

Veel mogelijkheden om naar wens te combineren

De Gaggenau 200 serie biedt met het brede aanbod aan inbouwapparatuur in de drie kleurvarianten zeer veel mogelijkheden voor een schitterende vlak geïntegreerde inbouwkeuken. Je kunt alle apparatuur combineren volgens jouw wensen en behoeften. Ze passen in elk keukeninterieur, sterker nog, ze maken ieder interieur compleet en verfraaien de uitstraling van elke keuken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in