Een GUTMANN afzuigkap is uniek, aantrekkelijk en onvervangbaar

4
23676
Gutmann

Ieder ontwerp van GUTMANN wordt gezien als onvervangbaar en daarmee zeer uniek. Sinds de oprichting van de firma in 1997 is het bedrijf zich blijven ontwikkelen en heeft het zich doen groeien in een razendsnel tempo. Dit is te zien aan de huidige, brede collectie aan hoogwaardig technologische hoogstandjes; denk bijvoorbeeld aan de GUTMANN afzuigkap. Deze kappen zetten, dankzij hun hoge aantrekkingskracht en de uitstekende performance op technisch gebied, opvallend sterke accenten op de markt. Iedere kap is uniek en daarmee onvervangbaar; een kap van dit bedrijf zal al van een afstand kunnen worden geconstateerd, dankzij het herkenbare design, de vorm en kleuren, welke stuk voor stuk voelbare passie voor details met zich meebrengen.

Het bedrijf hangt een filosofie aan, welke ze eer aan doen; nieuwe wegen worden ingeslagen en creatieve oplossingen worden gerealiseerd. Sinds de start van het bedrijf hecht men zeer veel waarde aan ontwikkeling binnen het bedrijf, welke inspeelt op en het doel heeft tot het realiseren van de wensen van de klant. Want bij deze fabrikant staat de klant centraal; en dit resulteert zich in hoogwaardige, gebruikersvriendelijke en kwalitatieve producten. Waar kwaliteitseisen vandaag de dag hoger dan ooit blijken en het bijbenen van technologische hoogstandjes kennis en kunde vereist, blijft dit bedrijf de consument keer op keer verbazen. Overal ter wereld brengt men haar hoogwaardige en indrukwekkende creaties aan de man en werft daarmee klanten van over de hele wereld. Unieke ontwerpen, briljante vormgevingen en een progressief, revolutionair design; dat zijn begrippen met welke met het bedrijf kan worden geassocieerd. En daar gaat beslist geen grootspraak mee gepaard. Met GUTMANN haalt de liefhebber, de amateur én de professional een unieke vorm, stijl en technologische creatie in iedere keuken. Het bedrijf komt uit Duitsland en beschikt over een toekomst en visie, waar men met smart naar uit kan kijken.

Gutmann afzuigkap, handgemaakt in Duitsland

Alle kappen worden ontworpen en gerealiseerd in Duitsland en voor het grootste deel met de hand gemaakt. Dit maakt iedere kap uniek en daarmee origineel. Men werkt niet middels een grote- of massaproductie; het bedrijf werkt middels een zogenaamde stukfabricage, waardoor aan ieder stuk de uiterste zorg en aandacht wordt besteed. Van ontwerpen tot lassen en van buigen tot slijpen: handwerk wordt verricht op alle mogelijke vlakken. Het grote team aan medewerkers, de kennis, professionaliteit en kunde welke zij bundelen in combinatie met creativiteit en een hoog prestatievermogen, maken dat de firma zeer hoogwaardige en kwalitatieve producten heeft kunnen afleveren – en dat doet het bedrijf nog steeds. Een groot aandeel binnen de leidende marktpositie is gerealiseerd door GUTMANN op het gebied van prachtige afzuigkappen, waaraan zeer hoge en strenge eisen worden gesteld alvorens deze tot verkoop beschikbaar worden gesteld. Zo betreft een vuistregel van de onderneming een ‘menselijke bedrijfsomgeving’ te realiseren voor haar medewerkers – het geen zorgt voor de beste producten van de hoogste kwaliteit, aldus de fabrikant.

Passie, kracht en kunde

Vanaf het eerste ontwerp tot de meest recente uitgeruste kap, betreffen alle producten de nodige perfectie en passie, gecombineerd met een moderne tint. Deze passie in alle mogelijke segmenten van de onderneming betreft niet alleen een onderdeel van de marketingstrategie; zo ook betreft deze een ware werkelijkheid. De wensen en de behoefte van de klanten staan voorop en zorgen voor een sterke geest en stijlbewustzijn binnen het bedrijf. Zij aan zij, met haar medewerkers, wordt de heer Fernandez (oprichter) begeleid van het vinden van ideeën tot het produceren en realiseren van deze. ”GUTMANN staat voor mij voor mijn professioneel levenswerk. De mogelijkheid om deze producten, middels kennis en ideeën te veranderen en realiseren en zo mensen enthousiast te maken, is voor mij sinds 1997 een dagelijkse motivatie,” aldus Fernandez. Het bedrijf realiseert de wensen van de klant, de dromen en ongelooflijke oplossingen – en past zich daarmee aan, aan de individuele behoeften van haar klanten.

Elementen GUTMANN afzuigkap

Binnen een geheel vernieuwde keuken als een ontwerp van GUTMANN, zijn alle elementen perfect op elkaar afgestemd. De reden van deze heeft te maken met het tegenwoordige gebruik van de keuken: deze wordt vandaag de dag meer als leef- en woonruimte gebruikt, dan vroeger. Wanneer er (meer) gebruik wordt gemaakt van de keuken, is het belangrijk – en zelfs noodzakelijk – dat de gebruiker een beroep kan doen op een vlekkeloos en daarmee perfect werkende vorm van afzuiging. Een goede afzuigkap zorgt voor het correct afvoeren van kookdampen- en luchtjes en vormt daarmee een innovatieve ontwikkeling, welke zorgt voor het realiseren van uw wensen. Deze worden verwezenlijkt middels een dergelijke perfecte afzuigkap als ontworpen door GUTMANN. De beoogde GUTMANN afzuigkap sluit tevens naadloos aan bij uw stijl, interieur en wensen binnen de keuze en stijl van de keuken.

Productvoordelen

GUTMANN kijkt na een jarenlange traditie, bestaande uit meest succesvolle producten, terug op meerdere geplaatste standaarden. GUTMANN rust echter niet op in het verleden behaalde prestaties; het bedrijf beroept zich enkel op deze ter ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor de (nabije) toekomst. Hierbij vormt de ambitiek iets bijzonders te creëren, het geen met passie en gevoel voor kwalitatief hoogwaardige producten wordt gerealiseerd.

Duurzaamheid

Het bedrijf is zich altijd bewust geweest van haar verantwoordelijkheid als succesvolle onderneming, maar tevens als Duitse onderneming binnen de middenklasse. Deze moet worden gedragen en dat doet GUTMANN goed. Het bedrijf heeft reeds al een aantal jaren gebruik gemaakt van 100% recycleerbare producten en werd de locatie Mühlacker versterkt, middels het creëren en scheppen van nieuwe, bijkomende banen. Het bedrijf ziet duurzaamheid dan ook niet als trend, maar als plicht. De activiteiten van deze onderneming zijn voornamelijk gebaseerd op de verantwoordelijkheid welke wordt en moet worden gedragen voor het milieu, de natuurlijke hulpbronnen en de toekomstige generaties. GUTMANN is zich niet enkel bewust van deze verantwoordelijkheid, maar is middels als middelgrote onderneming in dit geval meer dan bereid deze te dragen. Sinds enkele jaren zijn gebruikte materialen 100% recyclebaar. Daarnaast zijn alle topleveranciers gevestigd binnen een omtrek van 100 kilometer rondom de fabriek, bestaande in Mühlacker.

GUTMANN beleven – de wereld van het individualisme

‘Handgemaakt in Duitsland’ – het betreft niet enkel een marketingstrategie, maar tevens een levendige werkelijkheid. Als toonaangevende fabrikant binnen hoogwaardige afzuigkappen, worden alle producten ontworpen in Mühlacker en vele – overwegend – van deze handmatig geproduceerd. Elke afzuigkap betreft dan ook een uniek, origineel exemplaar. Middels deze wijze worden progressieve ideeën, consequente gerichtheid op het gebied van prestatie en bewustzijn, tezamen met design en stijl gebundeld tot prachtige producten als unieke afzuigkappen. Deze worden vormgegeven middels duidelijke vormen, een herkenbaar, kwalitatief design en hoogwaardige materialen. Daarnaast bieden zij revolutionaire en innovatieve technieken unieke oplossingen voor de leefruimte binnen iedere keuken. Ontdekt u GUTMANN, dan ontdekt u liefde voor techniek en design en middels het inzetten van een prachtige, individuele afzuigkap haalt u de specialist in huis en daarmee de eerste stap tot uw droomkeuken!

GUTMANN RVS plafondunit momenteel nog compacter

GUTMANN heeft een nieuw pronkstuk op de markt gebracht; een plafondunit met een inbouwhoogte van slechts 17 centimeter. Daarmee is deze RVS plafondunit nog compacter. Daarnaast komt de Duitse fabrikant bovendien met twee nog compactere versies, in welke het kleinste model slechts 86 centimeter breedte en 55 centimeter diepte bevat. Zo compact en naadloos overlopend was een afzuiginstallatie nog nooit!

GUTMANN RVS plafondunit

GUTMANN RVS plafondunit

De betreffende plafondunit van GUTMANN neemt nauwelijks zicht noch ruimte in beslag. En – juist – daarom blijkt dat steeds meer mensen kiezen voor dit kleine, revolutionaire wonder op het gebied van plafondunits. De eenvoudig te bedienen en in werking te zetten plafondunit doet menig keukenbezitter watertanden. De dimbare kwalitatieve hallogeenverlichting brengt niet alleen gemak en luxe, maar ook een extra unieke sfeer binnen de keuken. Buiten het aantrekkelijke, onopvallende en herkenbare uiterlijk van de RVS plafondinbouwunit, springt deze toch werkelijk in het oog en blinkt deze opnieuw uit in functionaliteit. GUTMANN draagt hierbij mee aan een optimaal en ultiem kookcomfort; neem bijvoorbeeld het metalen vetfilter, welke maar liefst 98 procent van het vetopname behaald. Traditionele filters staan bekend om hun kwaliteiten, welke slechts 70 procent van deze halen. Minstens zo bijzonder is de capaciteit op het gebied van afzuigen welke bestaat uit 950 m3. Beide elementen en kwaliteiten dragen bij aan een prettige atmosfeer binnen de keuken. Deze RVS inbouwplafondunit van het Duitse bedrijf is momenteel beschikbaar in drie motorvarianten. Deze betreffen intern, extern en op basis van recirculatie. De breedtes van deze betreffen 116, 96 en 86 centimeter. En, zoals we gewend zijn van het innovatieve GUTMANN, is deze plafondunit wederom en uiteraard allemaal middels de hand gerealiseerd. Zij, die een afzuiginstallatie van GUTMANN kopen, beschikken gegarandeerd over een uniek en origineel product binnen de keuken. Dit technologische hoogstandje voor de moderne keuken is bij de officiele dealers al verkrijgbaar vanaf 2700 euro.

Plafondunit Campo II: extreem dun, prachtig ogend

De kleinste krachtpatser van GUTMANN betreft de plafondunit Campo II. Deze afzuigkap, met een inbouwhoogte van slechts 17 centimeter, is volledig weg te werken in het plafond en betreft daarmee gegarandeerd één van de pronkstukken van het Duitse bedrijf. De Campo II van GUTMANN betreft een stijlvolle en extreem dunne plafondunit, met een bijzonder krachtige werking. Tegen dezelfde prijs als deze is de plafondunit beschikbaar in een uitvoering welke beschikt over wit glas.

GUTMANN afzuigkap
De Campo II beschikt over een 950m3/h vermogen, welke er niet om liegt. Een opvallend element voor zo’n klein model plafondunit en daarmee een zeer interessant en geliefd model plafondunit. De Campo II betreft een bijna onopvallende krachtpatser, welke binnen iedere keuken kan worden gepast. GUTMANN levert met de Campo II een afzuigkap welke in bijna iedere gewenste kleur en breedte beschikbaar is. Dit model is voorzien van halogeen verlichting, maar voor de liefhebber tevens leverbaar voorzien van led-verlichting. Het voordeel van halogeen betreft dat deze vorm van verlichting dimbaar is. Nog een bijkomend technologisch gemak; middels een luxe afstandsbediening wordt het apparaat in werking gesteld.
De Campo II betreft niet enkel een lust voor het oog, maar blinkt tevens uit in vele prestaties. Zo komt onder de unit, dankzij een uitsparing op de rand van de glasplaat, een luchtstroom op gang welke zich richting de schouw werkt. Kookdampen stijgen dankzij deze thermiek op naar de Campo II, welke vervolgens feilloos zijn werk uitvoert. En tot slot, maar niet geheel onbelangrijk: dit doet de Campo in de sterkst haalbare stilte!

Abajo Gutmann, Kookplaat, werkblad, afzuigkap in één

Het lijkt onmogelijk, maar niets blijkt minder waar; een kookplaat, werkblad en afzuigkap binnen één frame. Het bedrijf GUTMANN maakt het waar en levert daarmee wederom een revolutionaire prestatie op het gebied van afzuiginstallaties. De Aboja betreft een prachtig alternatief voor de standaard, veel ruimte vergende en veelal weinig fraaie installaties. Het aantrekkelijk ogende design van de Abajo verrijkt de keuken op een onopvallende wijze en betreft daarmee niets minder dan een revolutie. Deze zogenaamde downdraft, welke razendsnel zijn weg vind tot de moderne keukens, is momenteel geliefd onder menig één.

De afgelopen jaren boekte GUTMANN zeer veel succes met de innovatieve en vernieuwende Futura en Mesa, welke in niets doen denken aan traditionele afzuiginstallaties. En middels deze geheel vernieuwde, verrassende Abajo zet de Duitse producent opnieuw een stap richting optimale functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en design welke nooit eerder op zo’n wijze werden gecombineerd. De Aboja mag daarom wederom als revolutionair worden gezien en benoemd.

De eenvoudige tiptoetsbediening betreft één van de technologische, revolutionaire snufjes. Hiermee zet iedere gebruiker de uiterst effectieve afzuiging in werking; zonder moeite, zonder tijdverspilling. Dankzij de 90 graden vetfilter, met zijn multifunctionaliteit, is schoonmaakwerk en dergelijk onderhoud nauwelijks vereist. Omdat de kookdamp twee maal door het filter gaat, zal de installatie voor een hoge vetafscheiding en condensatiegraad zorgen. Minstens zo noemenswaardig, functioneel en verrassend is dat het filter daarnaast ook nog eens 0.4 liter vocht kan opvangen. Hierdoor zal overkoken of morsen niet meer direct tot schoonmaakwerk leiden.

Buiten al deze functionaliteiten waarmee de Abajo pronkt om, betreft deze installatie tevens een lust voor het oog. Dit heeft de installatie mede te danken aan het uitgekiende luxe ontwerp en de sfeervolle geïnstalleerde verlichting. Dit nieuwe model is beschikbaar in RVS en zwart, waarbij de consument tevens kan kiezen voor verschillende soorten kookplaten.
De afmetingen van de nieuwe, revolutionaire Abajo betreffen: 1400 x 542 x 161 mm, 925 x 524 x 161 mm en 90 x 542 x 161 mm.

4 REACTIES

    • Beste Roselli, wat de prijs van de Abajo is kunt u het beste opzoeken met een zoekopdracht in Google. Keuken prijs is geen leverancier van goederen en heeft ook geen prijslijsten. De prijzen in de online winkels varieren wel heel erg. Zie ze voor over de 3000 euro maar ook over de 5000. Succes bij de zoektocht.

    • Beste Roselli, wat de prijs van de Abajo is kunt u het beste opzoeken met een zoekopdracht in Google. Keuken prijs is geen leverancier van goederen en heeft ook geen prijslijsten. De prijzen in de online winkels varieren wel heel erg. Zie ze voor over de 3000 euro maar ook over de 5000. Succes bij de zoektocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in