Twistpad fire, welkome aanvulling aan de inductiekookplaten van Neff

2
4365
Neff TwistPad Fire

Neff heeft met haar nieuwe assortiment inmiddels een belangrijke plek ingenomen in de markt van inbouwapparatuur. Waar het jarenlang op een aanzienlijk beperktere aanhang mocht rekenen dan de merken Siemens en Bosch uit dezelfde stal, heeft Neff grote stappen gemaakt. In een volledige upgrade van het assortiment inductiekookplaten neemt de Twistpad fire van Neff een prominete plaats in.

Twistpad Fire

De Twistpad fire is een super praktische afneembare bedieningsknop waarmee het bedienen van uw inductiekookplaat kinderspel wordt. Bij de meeste inductiekookplaten levert de bediening met natte of vettige vingers nogal eens problemen op. De Twistpad fire is een bedieningsknop die u makkelijk bedient door te draaien en te drukken. Deze magneetknop is eenvoudig weg te nemen na gebruik.

Het schoonmaken wordt daarmee nog eenvoudiger. U wordt niet meer geconfronteerd met het per ongeluk aanzetten van de inductiekookplaat bij het schoonmaken.

Na het wegnemen van de Twistpad fire is de kookplaat niet meer te bedienen, dit is vooral voor gezinnen met kinderen een extra beveiliging. Uiteraard moet u er wel voor zorgen dat u de bedieningsknop niet kwijt raakt…

Van de flexibele kookzones van Neff wordt u echt vrolijk!

Neff heeft daarnaast nog een aantal interessante opties verwerkt in haar inductiekookplaten. De traditionele inductiekookplaat kent afgescheiden zones. Hierdoor moet u altijd rekening houden met de afmeting van de pannen die u gebruikt. Met de flexinductie van Neff behoort dat probleem tot de verleden tijd. Een inductiekookplaat met flexinductie herkent de afmeting van de pan. Dit maakt het mogelijk om uw pannen naar believen te verschuiven, maar ook meerdere pannen te gelijk op een zone te plaatsen.

De uitgebreide flexzone van Neff biedt nog meer gebruikersgemak. Door het toevoegen van 2 extra zones kunt u pannen niet alleen verticaal maar ook horizontaal plaatsen. Zo kunt u gemakkelijk een grote braadpan, grillpan of tepan yaki kwijt.. Het gemartel met 4 standaard afgemeten zones is hiermee over. Het maakt het koken op een inductiekookplaat een stuk eenvoudiger.

De powermove functie verdeelt een flexzone in 3 verschillende, apart instelbare, kookzones. Zo maakt u optimaal gebruik van de flexibiliteit van de kookzone met behoud van verschillende instelmogelijkheden!

Powertransfer en braadsensor en powerboost van Neff inductiekookplaten, maakt koken eenvoudiger!

En als je dan wat verandert doe het dan goed zal Neff gedacht hebben. De powertransfer sluit uitstekend aan bij de mogelijkheden die flexibele zones bieden. De powertransfer functie zorgt ervoor dat u pannen kunt verplaatsen zonder de instellingen opnieuw te hoeven doen. De inductiekookplaat onthoudt de afmeting van de pan die u verplaatst en neemt de bijbehorende instellingen mee.

De powerboost functie zorgt ervoor dat bij het bereiken van het kookpunt (bv van uw aardappelen) de functie wordt uitgeschakeld.

De braadsensor van Neff zorgt ervoor dat u de juiste temperatuur heeft voor het bereiden van uw gerechten. Door het afgeven van een geluidsignaal wordt u op de hoogte gebracht wanneer de pan heet genoeg is.

Fraaie accessoires bij de inductiekookplaten Neff, vergroten uw kook en bak mogelijkheden!

De wens om een tepan yaki of grillplaat in een keuken in te bouwen, heeft vaak vervelende consequenties voor de beschikbare ruimte op het aanrechtblad. Daarnaast zijn een tepan yaki en grillplaat een aanzienlijke extra investeringen welke niet altijd past in uw keukenbudget.

Neff heeft een aantal mooie accessoires als aanvulling op haar inductiekookplaten die deze beperkingen wegneemt. Tegen een beperkte meerprijs koopt u bij Uw Neff inductiekookplaat een losse tepan taki, grillplaat of braadslede. In combinatie met de flexzones zijn dit investeringen die echt de moeite waard zijn!

Conclusie

Ook met heer inductiekookplaten laat Neff zien echt nagedacht te hebben over wat een consument nodig heeft. De ergernissen van de standaard kookzones behoren tot de verleden tijd. De handige functies en fraaie accessoires maken het tot perfecte mix voor koken op elk niveau.

2 REACTIES

 1. De twist pad is handig maar ook magnetisch!
  Aan elk metalen object zit ie vast, ook aan een ovenschaal.
  Je mist hem pas als deze gesmolten aan de bakplaat hangt.

  En oh ja ook geen voorraad van een reserve!

  Wat is dan handig, ik vraag me af!

  Peter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in